19.10.2009

Lasten eteinenMuistaako joku, kuinka viime keväänä intoa uhkuen, rehvastelin tekeväni sokkeloisesta rappukäytävästä toimivan lasteneteisen? Toivottavasti ei, sillä olen jo itsekin unohtanut koko projektin... Kesällä lapset riekkuivat pihalla ilman vaatteita ja kenkiäkin säilytettiin enimmäkseen ulkona. Mutta nyt kun taas kurakelit ja pakkasaamut on käsillä, löydän tämän keskeneräisen haasteen nenäni edestä.
Jotain sentään sain jo keväällä valmiiksikin, niin kuin raikkaan punaiset seinät ja hyllyjä ja koukkuja seinälle! Mutta esim. valojen täydellinen puuttuminen alkaa nyt lokakuussa hieman vaikeuttamaan aamun pukeutumistouhuja... Paikalle pitäisi tilata sähkömies. Olisi niin kivaa, kun valmista tulisi aina vain vähän porailemalla, maalailemalla ja järjestelemällä! Mutta kun asia mutkistuvat niin, että paikalle tarvitaan miestä, tai puhumattakaan ammattimiestä, saa varautua odottelemaan!
No, minä ainakin olen järjestellyt kurikset, rukkaset ja hatut eri laatikoihin ja ruuvannut jokaiselle lapselle oman naulakkopaikan ja somistanut vanhat kumpparit hyllyn päälle. Nyt vain odotellaan, milloin saamme valot päälle ja voimme nähdä kaiken tämän... (ja jatkaa sisustelemista).

3 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Kivalle näyttää ja siistille.Kyllä lasten kelpaa.

Jaana kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä ja toi punainen maali on mukavan lämmin...käytännöllinen lapsille.Terveiset Andorrasta, jossa tänään on syksyn ensimmäinen kurakeli...

Mantelikakku kirjoitti...

en muista olenko aiemmin kommentoinut, mutta tykkään blogistasi:)t. itsekin sisustuskärpäsen tms. puraisema