21.10.2009

Armeijan harmaista hattaramaahanArmeijan poistomyymälä Tikkakoskella on käymisen arvoinen paikka! Aina siltä jotain tarttuu matkaan. Jostain käsittämättömästä syystä olen raahannut sieltä kotiin jopa KOLME vihreää, tikkuista, pahanhajuista suojeluvälinelaatikkoa! "-Aina niille jotain käyttöä keksii!!" ...Moneen vuoteen en ole keksinyt, mutta nyt kannoin yhden yksilön ison tytön huoneeseen ja maalasin valkoiseksi. Jäykkä Miranolimaali pakeni mukavasti rosoisimmista paikoista ja jätti arkun pintaan patinaa. Aluksi suunnittelin kokonaan valkoista kiiltävää pintaa, mutta taidan jättää toisen kerroksen maalaamatta, kun pieni "rähjäisyys" taitaa kuulua tämän arkun luonteeseen.

5 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Siitähän tuli ihana! :)

PikkuBertta kirjoitti...

Vau,olisipa meilläkin päin tuollainen armeijan myymälä.Olisi käyttöä laatikolla täälläkin.

Susanna kirjoitti...

Hauska yhteensattuma! Maalasin juuri noin kuukausi sitten meidän samanlaisen vihreän suojeluvälinelaatikon myöskin valkoisella. Tuli ihan samannäköinen.:) Se on kyllä supertilava ja toimii nyt maalausvärkkiensäilytyskaapineena. Hamstraa vaan lisää niitä jos pystyt:)

au kirjoitti...

Hmm... Ihan kuin meidän kulmillakin olisi armeijan poistomyymälä... Taisi tulla asiaa. Arkku on upea!

Possumamma kirjoitti...

Noi armeijan lootat on kyllä meitin paras ostos pitkään aikaan! Meillä niitä on siis 5, ja lisää halajan... ;D Kun vaan joku kotitonttu kävis ne yön aikana pesemässä & maalaamassa sisältä, niin jopas kelpais; VASTA 2 maalattu & paikoillansa.