23.9.2009

Leikit muuttuu...
Vielä kolme vuotta sitten perheemme pisin prinsessa halusi ehdottomasti vaaleanpunaisen prinsessahuoneen! Suostuin ruusutapettiin (koska minä sain valita kuosin) ja liisteröin linnanmuurit vaaleanpunaisen maalin päälle. Lelukoreja karsittiin jo silloin, sillä aarteet alkoi olla enemmänkin laatikkokokoa (helmiä, kiviä, koruja, littareita, tarroja....). Nyt hän olisi valmis luopumaan näistä lopuistakin leluille varatuista ämpäreistä, koska esim. Barbit ja muut vielä leikttävät lelut voi siirtää tulevaan leikkihuoneeseen. Ihanaa! mutta niin kamalaa! Lapsi kasvaa ja leikit muuttuu... joko kohta rapsuttelen linnanmuurit pois ja odottelen bändijulisteita tilalle????

Ps. Nämä seinällä olevat tangot/ ovenkahvat/ vetimet/ naulakot/ pyyhetangot/ lähes mitä vain! on yksi yksinkertainen Ikeasuosikkini. Näitä on kahta pituutta ja ostan niitä joka vierailulla, sillä hinta on halpa ja uusia käyttötarkoituksia keksii koko ajan!

5 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

Oi mahtava idea tuo tapetointi! Eikä yhtään vaahtokarkkinen :)

Saija kirjoitti...

Ihanalta näyttää prinsessan huone, tapetti kelpaisi itsellenikin! Itse haaveilin pienenä prinsessasängystä, eli sellaisesta muhkeasta, jossa verho laskeutuu sängyn yltä molemmille puolille...

hoppu design kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Kävin ekaa kertaa, ja lisäsin heti suosikkeihin. Omissakin tulevaisuuden toiveissa siintää iso, oma koti.Saara

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi Hoppu, ja oikein kiva kuulla, että olet kiinnostunut blogistani! Kiitos myös kaikille muillekin kommentoijille, juttujanne on aina mukava lukea, vaikka aika laiskasti vastailen... Tervetuloa myös kaikki muutkin uudet lukijat, joita en ole erikseen vielä tervetulleiksi toivotellut! Mukava huomata, että teitä on jo aika paljon :)

Sari. kirjoitti...

Oi, niin ne muksut kasvaa ja sitä mukaa myös sisustusmieltymykset muuttuu :) Oih ja voih!Tooooodella herkulliset värit näissä kuvissa :)