27.9.2009

Ei jäähyväisiä!Tänään kirpparilta löytyi eurolla vanha Leevi and the leavings älppäri. Levy lensi roskiin, mutta kannet kehystin tuulikaapin seinälle. Pussauskopin vastakohta on nyt siis meidän tuulikaappi! Kolmen tytön talossa tämä taulu lienee ihan paikallaan oven suussa ;)

13 kommenttia:

tähtisädetikku kirjoitti...

kylläpäs löytyy paljon ideoita tästä blogista! vau! kodikasta asumista ja itse tekemisen makua.. :D

Pilvitarha kirjoitti...

Pitääpäs hankkia meillekin tuollainen ennen kuin neidit tulevat siihen ikään :DHienon näköinenkin vielä!

Katalaiina kirjoitti...

Apua, et kai oikeasti heittänyt levyä roskiin? Olisi taatusti ollut jonkun aarre. Joko sellaisenaan, tai vaikka seinäkellona, tai sulatettuna kulhoksi.Kansi on kyllä hieno tauluna!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Klump... roskiin se meni! Ehkäpä vielä aamulla tongin roskista, (ennen kun naapurit herää) ja taivuttelen levystä kulhon! Kiitos ojennuksesta! ;))

Tiivi kirjoitti...

Juu, ei kannata heittää roskiin! Jos levy on kuuntelukelpoinen, sitten jonkun kuunteluun tai jos ei, niin siitä voi tehdä kulhon, koruja, kellon tms.

Katalaiina kirjoitti...

Käy ihmeessä tonkimassa! Roskisdyykkaus on muutenkin pop, itse olen löytänyt roska-lavoilta vaikka mitä aarteita :)

Anonymous kirjoitti...

Hyi hyi! Nyt haet levyn heti pois roskista!

Laura kirjoitti...

Mä oisin ihan mielellään ottanut tuon levyn ihan kuunteluunkin ja täälläkin kuului vaan, että klumps klumps, kun luin, että roskiin meni :)Mutta ihania ideoita sinulla. Millaisessa talossa asutte? Saattaa käydä jostain aikaisemmasta ilmi, mutta vaikka koitin etsiä, niin ei silmään osunut.

Anu kirjoitti...

Ihanan taulun teit!!!Olet varmasti jo hakenut levyn roskiksesta. Olethan..?! ;)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

:)) Ihailtavaa valppautta!! Isekin kurkin aina tilaisuuden koittaessa roskalavoille ja yritän viimeiseen asti keksiä kaikelle pois heitettävälle jotain "jatko mahdollisuuksia"! Mutta tällä kertaa olin sitten kai niin innoissani taulusta, että hylkäsin itse levyn noin vain tunteettomasti! Lupaan parantaa tapani:)Laura: Me asumme isossa, yli neljäkymppisessä, vähän jo rupsahteneessa, vaikkakin innokkaasti pakkeloidussa omakotitalossa. Talo on pienen kadunpätkän varrella ja naapurin talot näyttää hyvin samanlaisilta kuin omamme. Aikanaan nämä on ollut moderneja, matalanmallisia kivitaloja (no, mataliahan nämä on vieläkin, mutta käsitys modernista on jo muuttunut). Meillä on yläkerta ja iso alakerta, jonne valo kurkkii katonrajassa olevista kellarinikkunoista. Osa alakerran huoneista on vielä asumattomia. Teemme remppaa aina inspiraation iskiessä. Kuvat blogissani kertokoon tästä enemmän ;)

Ansku kirjoitti...

Täytyy yrittää pitää tämä idea mielessä sitten, kun meidän lapset ovat kymmenen vuoden päästä siinä iässä... Aivan loistava löytö!

Retrohullu kirjoitti...

Todella hieno taulu, ideointi nerokas ja merkitys aivan loistava!

Anonymous kirjoitti...

Kerrassaan hurmaava taulu ja ihana kokonaisuus!!!Patterin koteloisin tai maalaisin sopivammaksi ympäristöön.