19.8.2009

Tervetuloa joulu! (hih-hi)Ei vielä heinä-, eikä elo-, mutta jo syyskuussa voi ihan hyvin aloittaa joulufiilistelyt ;)
Tänä vuonna hieman varastin, ja laitoin jo nyt ensimmäiset "jouluvalot" keittiöön. Myös kirpparilta löytynyt Betlehemin tähti sai jo jäädä hyllyn päälle odottelemaan ihan kohta alkavaa joulun odotusaikaa! IHANAA!! Kohta on pimeät illat ja kynttilät ja kuumaa glögiä... (Tämä on se sama tapaus, joka haluaa kantaa joulukuusen ulos jo tapaninpäivänä, kun tekee mieli raikastaa koti kevääseen ;)

5 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Naurahdin. =)Mä ostin kans tänään jo joulua varten juttuja ja neidin opettajalle lahjankin.Mietin jo jouluista sisustusta ja Mailegin nissetilausta.Hm...jouluhöperö ilmoittautuu myös. =)

Pilvitarha kirjoitti...

Kappas, minäkin jo eilen fiilistelin glögi-pipari-kynttilä tunnelmia :) Tosin meillä se kuusi saa olla loppiaiseen saakka.

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Hienoa löytää hengenheimolaisia! Prikulleen samoissa tunnelmissa täällä! Minä pääsin fiilareihin amarylliksen ansiosta.Meilläkin se kuusi pysyy kyllä loppiaiseen. Sitten alkaa kevät.Todenteolla.

Katalaiina kirjoitti...

Hiukan asian vierestä mutta minua kiinnostaisi tuo teidän mahtava junanlattia-lattia :D Mistä moista matskua saa ja mitä se kustantaa ja onko kestävää ja helppo pitää puhtaana? Ihan mahtava lattia!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Katalaiina! Lattia on "lantti-lattiaa" ja matsku on kumia! Tätä tosiaan näkee paljon julkisissatiloissa, eli on todella kulutusta kestävää ja pitävää (..siis ei luista). Se vahataan silloin tällöin ja taas on kuin uusi! Naarmuja kyllä tulee jonkin verran, esim. terävistä leluista, mutta muuten kyllä suosittelen! Hinta oli jotain?? kalliimpaa kuin muovimatot ja laminaatit, mutta halvempaa kuin linoleum.