10.8.2009

Silmitön nalle ja sen kaverit


Lapsuuteni leikit on varmasti aikoinaan jäänyt yllättäen hiipineen teini-iän jalkoihin, sillä on pari leikkiä, joita en osaa lopettaa. Toinen on jatkuva lasten roolivaatteiden haaliminen, ja toinen on nämä käsinuket... Kirpparilta olen löytänyt nukeille myös toimivat telineet, ettei heidän tarvitse olla lelukopan pohjalla litistyksissä niskat nurinperin. Ajattelin tietenkin maalata kaikki telineet saman värisiksi, sitten joskus, kun kaikki muut odottelevat hommat on tehty ;)

8 kommenttia:

Parolan asema kirjoitti...

Hyvä idea valjastaa talouspaperitelineet tuohon puuhaan, tuntuu varmasti hylly melkein nukkemaakarin omalta :) kun on noin ihanasti esillä.

Sofia kirjoitti...

Kerrassaan mahtava idea tuo talouspaperitelineet! Minulla on lapsuudenkodissa jättivarasto äidin aikoinaan haalimia käsinukkeja ja olen vaan aina surkutellut niitä, kun ovat yhtenä myttynä pahvilaatikoissa. Ehkä nyt pääsevätkin esille...

Susanna kirjoitti...

Voi suloisuutta!

Pilvitarha kirjoitti...

Tuolla tavalla esille laitettuna houkuttelevat varmasti paremmin leikkimään kuin siellä laatikon pohjalla mytyssä, hyvä idea!

LODE kirjoitti...

Ihania kirppislöytöjä ja hauskoja ideoita ! Sun hipot jopa harmittaa, omastani luovuin nimittäin ajat sitten. Olis voinu lastenhuoneeseen maalata punaiseksi, kun siellä hippoaihetta muutenkin. Varmaan ratkeen ostamaan, jos kirpulla tulee vastaan moisia =D !Saanko lisätä blogisi mun linkkilistaan ? =)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :) On tosi kiva kuulla, että näistä jutuista saa muutkin ideoita ja oivalluksia!Lodelle tsemiä hppojahtiin ;) ja olen oikein otettu, jos lisäät sisustuskärpäsen linkin listaasi!

LODE kirjoitti...

Jee, lisään heti ! Ja arvaappa mitä; Soitin äidille Hippo-asian tiimoilta ja sepäs kertoi, ettei se ole minnekään joutunut. Siellä se on hänen nurkissaan edelleen mun pikkutyttönä kummitädiltä saatu puinen vanha otus. Siitä tulee upea ja se sopii lastenhuoneeseen täydellisesti -kiitos vinkistä.

Anonymous kirjoitti...

Voi vitsi, kyllä sulla näitä ideoita riittää! Noita käsinukkeja voisi tosiaan laittaa lastenhuoneeseen esille, laatikosta ne ei eksy leikkeihin tyyliin ikinä. Keksitkös, mitenkä pienten ihmisten sorminuket sais samalla tavalla näytille? ;) Joskus kirpputorilta tuli ostettua pussillinen huippusuloisia eläinaiheisia nukkeja pienempään teatterileikkiin.. :)