14.6.2009

PyykkinaruSisustuskärpäsellä ja isäkärpäsellä on tässä talossa hoidettavanaan myös kolme pientä sokeritoukkaa. Ja koska kaikki ovat lajiketta tyttö, on sisustuskärpänen joutunut taipumaan lastenhuoneiden kohdalla myös "prinsessaväreihin". Yleisesti en tunnusta tykkääväni tildailusta, vaaleanpunaisesta tai uusvanhasta romuromantiikasta, mutta tyttöjen kohdalla teen poikkeuksen, ja pääsen vähän kuin salaa toteuttamaan myös tätä puolta itsestäni. Ääneen saatan puhua, kuinka pyrin kasvattamaan, pukemaan ja kohtelemaan tyttöjä mahdollisimman "sukupuolineutraalisti", mutta todellisuudessa huomaan pyykkiä pestessä, että koko koneellinen on täynnä vaalenpunaista raitaa, ruutua ja ruusua... Myös lastenhuoneet on imelletty niin, ettei kenellekään jää epäselväksi, asuuko huoneessa ritari vai prinsessa!
Näissä kuvissa palanen vanhimman tytön pyykkinarusta, joka kulkee huoneen poikki. Pyykkipojilla siihen voi ripustaa vaikka valokuvia tai piirustuksia. Itse ompelemani kirjaimet on se monimutkaisin ompelutyö johon pystyn...

7 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ei meilläkään ennen ollut mitään vaaleanpunaista, mutta nyt on jopa vaaleanpunaiset tyynyt olohuoneessa ja huvilalle suunnittelen vaaleanpunaista mattoa takan eteen :-)

Pilvitarha kirjoitti...

Onpas hauska ja helppo idea!Ja niin kävi meilläkin että tytön huoneeseen tuli vaaleanpunaiset seinät. Väristä tykkää kyllä myös hurja pikkuveli joka vielä nukkuu samassa huoneessa :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Juu, ja mitään väriähän ei pitäisi kokonaan tyrmätä! Vaaleanpunainenkin voi olla vaikka miten magee tai sähäkkä, kun se vain yhditetään onnistuneesti johonkin toiseen väriin! Ja pienentä ripauksena se on myös ihan tyylikäs!...Oikeastaan kun tarkemmin miettii, niin vaaleanpunainen on sittenkin ihan kiva väri ;)

Ruusukuja 6 kirjoitti...

No niin on, siis vaaleanpunainen kiva väri! Meillähän pidetään myös siitä romuromantiikasta ym..., mutta sehän on mukavaa ettei joka koti olekkaan samanlainen!!

Anonymous kirjoitti...

Hei, vasta löysin blogisi ja tykkäilen! Bongailen aina Blogilistalta ja muiden kommenttilaatikoista uutta seurattavaa, mutta olen aika kranttu sen suhteen, mitä haluan katsella ja lukea... :)En muuten tiedä, tiedätkö jo, että sun blogilla on tosi paljon haamuspäivityksiä, eli sitä, että se näkyy Blogilistalla päivittyneenä, vaikka niin ei olekaan tapahtunut?Hauskaa kesää,terv. Anna, joka muuttaa ensi viikolla omaan rintamamiestaloon, jossa alkaa REMONTTI!

Parolan asema kirjoitti...

Itsekin löysin vaaleanpunaisen tuossa vasta muutamat vuodet takaperin kun huomasin että tämähän näyttää hyvältä jopa vaatteessa, yllätys yllätys. Hauska pyykkinaru-idea, hauskat kangaskirjaimet, ja niin kiitos tuosta salaisuuden jakamisesta, tuollaista "kevyttä" terapiaa tässä nuhassa tarvittaisiinkin ;)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Anonyymi, Kiva, että olet tänne löytänyt:) Mitähän tämä "haamuilu" oikein on! En kyllä osaa sanoa miksi näin??Parolan asemalle paranemista!! Ja muille terveenä pysymistä!! :)