18.6.2009

Ihanaa juhannusta!Tämän pienen ja "virallisen juhannuspuheen" myötä ;) , näiden kukkien siivittämänä, tahdon kiittää kaikkia blogillani pörränneitä! Te olette kannustaneet minua tässä uudessa harrastuksessa ja antanut blogilleni "sielun". On ollut mukavaa huomata, että joku on kommentoinut ja ollut kiinnostunut näistä jutuistani! Erityisen kaunista ja ihanaa juhannusta toivotan Sampralle, Ruusulle, Cristinalle, Parolan asemalle, Sussulle ja Sulolle sekä Ruusukujalle ja Vekarukselle sekä Annukalle, Johannalle ja Tarjalle, jotka ovat antaneet minulle suuren tunnustuksen, ryhtymällä lukijoiksi! :)
...Niin ja kiitos tietenkin myös ykköslukijalleni Simolle! (joka on kyllä tehnyt valintansa minun suhteen jo ajat sitten...)

Ihanaa juhannusta!
Ja Ps. kukkia myös tyynyn alle!!

9 kommenttia:

Ullakon Aarteet kirjoitti...

Hyvää juhannusta Keski-Suomeenkin !Kiva kun piipahdit meidänkin sivuilla. Meille pääsee teidän kaupungista melko suoraa tietä, Äänekoskella ja Kyyjärvellä kun muistaa kääntyä vasemmalle ja sitten meidän kirkonkylän kohdalla oikealle, ei se sen mutkikkaampaa ole !Ehkä näemme kesälomareissullanne !

Sari. kirjoitti...

Hyvää juhannusta ja kiitos itsellesi antamalla lukijoillesi inspiraatioita ♥

Vekarus kirjoitti...

Aurinkoista juhannusta sinulle!

Susanna kirjoitti...

Rauhallista, aurinkoista ja lämmintä juhannusta sinullekin! :)

Ruusukuja 6 kirjoitti...

Hyvää ja toivottavasti myös aurinkoista juhannusta!!

Ruusu kirjoitti...

Oikein rentouttavaa juhannusta sinulle! Kuten Sari jo ylempänä kirjoittikin, kiitos kuuluu myös sinulle antamistasi inspiraatioista. :)

Parolan asema kirjoitti...

Hauskaa juhannusta näin jälkikäteen ja huomiseksi het kauniimpia kelejä, tosiaan kiitokset itsellesi inspiroivasta blogista jota on nautinto seurata :)

Nina kirjoitti...

Oijoi ihastuin sivuihisi!!!Lisää löytöjä ja upeita kuvia, kiiitooos!!!Onko noissa kirjaimissa jotain sisällä että pysyvät noin kuosissa narulla?

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kirjaimissa on kankaitten välissä liimakangas. Laiskana ajttelin vain "liimata" kankaat yhteen ja muotoilla kirjaimia, mutta reunat liestyi ja huomasin, että ompeleet reunassa antaa kivasti lisää näköä kirjaimiin! Niinpä sitten huristelin ympäri useamman kerran ja vähän testailin samalla erilaisia tikkejä ;)