2.6.2014

Kärpänen kylillä...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämä sisustuskärpänen pörräsi viime perjantaina keskisuomalaisten sisustusbloggaajien matkassa yhden illan. Käytiin vähän kylillä, sekä asuntomessualueella että keskustassa. Taas vaan ihmettelen sitä että miten mukavia, avoimia ja ihmisläheisiä me bloggarit olemmekaan! (...jossain vaiheessa iltaa kyllä laukaisin taas ääneen myös sen tosiasian, että "ollaanhan me nyt oikeasti myös aika narsistista sakkia!? ;)
 
 
Asuntomessualueella pääsimme tutustumaan kahteen hyvin erilaiseen kohteeseen. Toinen oli moderni, arkkitehdin piirtämä Talo Luck ja toinen kodikas Dekotalojen Deko159 -talo.
 
Talo Luck on mielenkiintoisen näköinen, ulkoa musta ja sisältä valkoinen kivitalo.
Sisustus perustuu designesineisiin ja perheen yksilöllisten unelmien toteuttamiseen. Upea atriumpiha, kelta-musta-valkoinen takkahuone ja suuret aukeavat "lasiseinät" ovat upeita yksityiskohtia. Eniten ihmetystä herätti ruokapöydättömyys ja peräti kolme takkaa.
Sisustus on toteutettu 95% kierrätetystä tavarasta ja erityisesti tämä ilahdutti minua! Vihdoinkin kierrätystavarat tullaan näkemään ison joukon silmin myös tässä muodossa: modernisti ja selkeästi! Talon rakentaja pitää blogia TÄÄLLÄ.
 
Deko159 -talo on kodikkuuden perikuva!
Järkevä pohjaratkaisu, järkevät neliöt ja järkevät materiaalit tekevät talosta aidon lapsiperheen kodin. Kaiken keskiössä tutuu olevan aidot asiat; ihmiset ja arki.
Erityishuomion sisustuksessa minulta sai lastenhuoneen täydellisen vihreänsävyinen seinä (josta en saanut kuvaa?), sekä hauskat puusta kasattavat sisustusesineet, joiden osat tarrautuvat toisiinsa magneetilla!
Talon rakentaja pitää blogia TÄÄLLÄ.
 
 
 
Asuntomessualueella kiertelyn jälkeen suuntasimme bloggaaja porukalla  keskustaan, ravintola Harmooniin. Meille oli järjestetty mielenkiintoinen tutustuminen talon historiaan, nykypäivään remontin keskellä, sekä tulevaisuuteen!
Tällä hetkellä upeassa jugendtalossa palvelee Harmooni A la carte, tunnelmallinen kellariravintola. Huomenna (3.6.) avautuu Harmooni Garden puutarhaterassi ja vielä myöhemmin upeat juhlatilat ja ehkä myös huoneistohotellit?!
Minulle parasta sielunherkkua oli yrittäjän innostunut, varma ja positiivinen ote työhönsä ja Harmoonin kehittämiseen. ..Vaikka ihan hyvää oli kyllä myös Goudalla värvätyt suolapalat ja viskillä maustettu suklaa! :)
 
 
Ilta jatkui vielä hetken, sillä kuten jo alussa kerroin, puheliasta ja mukavaa sakkia oli paikalla:
 
 

3 kommenttia:

Liina / VillaILONA kirjoitti...

Iltapäivä/ilta oli aivan hirmuisen hauska. Oli tosi kivaa tutustua!

Helmi kirjoitti...

Sinulla on ihana blogi:) Huomasin että olet ollut asuntomessuilla tutustumassa ja arvelin että sinua saattaisi kiinnostaa blogissani meneillään oleva arvonta. Nyt olisi mahdollista voittaa asuntomessujen Maailmanpylvään kohteeseen suunniteltuja sisustustekstiileitä. Käy kurkkaamassa arvonta blogistani http://www.antaapaivanpaistaa.blogspot.fi/ :)

Hetkiä-blogi / Katriina kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta! Kuka järkkäs teille tän ihanan illan? Täälläkin yks Jyväskyläläinen bloggaaja, joka ois ollu enemmän kun kiinnostunut moisesta :)