31.1.2014

Sisustusideoita vuokrakotiin

 
Jyväskylän Vuokra-asunnot tilasi minulta sisustusillan, joka käsittelisi helppoja ja edullisia sisustusideoita vuokralla asujille.
 
 
Otin esimerkkikohteeksi yhden oikean JVA.n asunnon ja sisustin sen. Jyväskylän vuokra-asunnot halusivat samalla tuoda esille myös tapetteja ja maalivärejä joita vuokra-asunnoissa SAA KÄYTTÄÄ! Usein virheellisesti luullaan että vuokrakodissa on oltava valkoiset ja tauluttomat seinät?
 
Vuokrakoti on monelle vain tiettyyn elämänvaiheeseen liittyvä ajanjakso, joten kalusteiden muunneltavuus ja jatkohyödyntäminen oli mallisisustuksen tärkeä pointti!
 
Toisille vuokra-asuminen on tietoinen "helpon asumisen" valinta ja näin ollen sisustuksen tulisi olla viihtyisä ja oman näköinen, mutta kuitenkin niin että asunnon kunto säilyy hyvänä ja pinnat siisteinä.
 
Kolmas tärkeä lähtökohta tälle mallisisustukselle oli edullisuus. Sisustaminen ei ole vain varakkaiden etuoikeus, sisustaminen on oman kodin viihtyisäksi laittamista, eikä siihen tarvita välttämättä rahaa!
 
 
Sisustusilta pidettiin Dynamon luentosalissa ja illasta tehtiin oikein juttu lehteen! On siinä kuvaajalla ollut homma kun on yrittänyt saada minusta uskottavaa valokuvaa. :) Näiden minulle lähetettyjen kuvien perusteella tulee mielikuva että kyseessä on ollut joku teatteri-ilmaisun ilta?!? ;D ...no kerronta on ollut ainakin värikästä ;)
 
 
 

Ei kommentteja: