3.5.2014

Siis mitä mää nyt taas?

 
Siis mitä mää nyt taas menin ostamaan? Tällaisen kartan jollaisia kotona on jo kaksi ennestään!
 
Mutta ystäväni A, T ja M voivat kyllä todistaa (puhelimensa muistihistorian selattuaan), että yritin kovasti vain olla jalo ja ystävällinen; soittelin potentiaalisille "karttaihmisille" että josko HE haluaisivat ostaa vanhan kartan?!? Mutta koska kukaan ei vastannut puhelimeen heti, ostin tämän Etelä-Amerikan kangaskartan itselleni.
 
Tarjolla olisi ollut myös pohjolan kartta, raamatun maat ja vielä joku kolmaskin tosi iso kartta. Hinnat oli 5-8€. Tämä kartta oli kooltaan pienin. En tiedä mitä kartalla teen, mutta ei tällaisia aarteita vaan voi jättää kirpparille!?
 
Ehkä joskus stailaan jonkun valkoseinäisen kodin tällä hetkessä elävän oloiseksi? Tai lainaan tätä jollekin johonkin? Myös näyteikkunassa tällaisen vanhan kartan ympärille saisi ideoitua monta eri teemaa?   
 
Ai niin! Kolme karttaa jäi vielä minun lähdettyä odottelemaan ostajaa!? Eli jos kuulolla on lisää potentiaalisia "karttaihmisiä" niin osoite on Kirrinkuja 1, Palokka, Kirpputori Silinteri
 

10 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Oi...ihana...ja jos noilla hinnoilla sait oli ilmainen..:)

Kesänaapuri kirjoitti...

No aivan ilmainen oli! :O Lähtisin heti hakemaan, jos asuisin lähempänä Jyväskylää... Oon huutokaupoista noita yrittänyt kytistellä, mut aina nousee hinnat muutamiin kymppeihin...

Nonna kirjoitti...

No ei tällaista voi sinne kirppikselle jättää tuohon hintaan! Ymmärrän sua täysin!

merikukka kirjoitti...

Vau, mikä löytö ja vielä noin hyvään hintaan! kartat ovat minunkin heikkouteni. Olisin kotiuttanut itselleni silmääräpäyttämättä!

LAURA kirjoitti...

Kyllä olisi tuohon hintaan kelvannut meidänkin kotiin! Aivan ihana :)

Tiina kirjoitti...

Katsoin tätä aamulla kateellisena, aivan mahtava löytö ja varsin edukas hinta vielä!

Sitten kävi niin hauskasti, että nyt mullakin on Etelä-Amerikka. Ja Afrikkakin vielä, vaikkakaan eivät ole noin komean kokoisia :)

Ruut kirjoitti...

Nuo on kyllä ihania! Harmi, kun tänne ei ehkä ihan tollasta mahdu muuten starttaisin auton heti :) Mäkin tein Silinteristä vähän aikaa sitten todella hyvän löydön. Kyllä kirpparilla kannattaa välilä käydä!!

Anna kirjoitti...

Upea kartta! Taidan ajella Kirriin katsomaan, vieläkö mullekin löytyisi.

Anne kirjoitti...

Voi ei - hakisin heti itselleni jos ei olisi näin pitkä välimatka :/..syy on se, että olen kans karttahullu ja toinen on se, että lapseni asuu Etelä-Amerikassa ;) ..tuollaisen postitus taitais nostaa hinnat aika lukemiin..

Hetkiä-blogi / Katriina kirjoitti...

Mulla on järkyttävän iso suomen kartta, sellainen vanha opetuskartta. Haluaisin laittaa sen seinälle pelkistettyyn huoneeseen, mutta mies on erimieltä. Mitähän sillä nyt tekisin? :D