19.1.2014

Puukkoo rintaan

 
 
 

Tässä  ”muotipostaus” kärpäseltä jonka vaatekaappi kulkee kirppariajassa, eli noin kaksi vuotta jäljessä oikeita muoti-ilmiöitä!?
Kirpparilta löytyi miesten Melodica T-paita puukko kuvioilla, hintaan 2,50€. Leikkasin T-paidasta hihat irti ja suurensin vähän kaula-aukkoa.
Sovittelin uutta toppia vaatekaapin vanhojen kanssa ja totesin että puukkopaita oli monikäyttöinen löytö! Jatkossa voin olla ainakin SALIPUUKOTTAJA, PUUKKODUUNARI tai HIMAPUUKKO!?
Ihan toden sanoakseni, en kylläkään käy salilla. Enkä pärjäisi töissä ikinä noin pienellä laukulla, vaan selässäni  on melkein aina reppu! …Eikä mulla kyllä kotona ole ikinä huivia tai koruja, ei edes tuota puuvillaboleroa… Mutta tällaisia nämä meikäläisen ”muotipostaukset” on; fuulaa ja huttua ;DD
 
 
Ja hei, sitten vielä kirpparivinkki Jyväskylästä!
Katriinan Kirppis on 1.2. alkaen Butiikki MinDes. Kirpparilla aloittaa uusi yrittäjä ja hänellä tuntui olevan selvät sävelet mihin suuntaan kirpparia lähdetään jatkossa kehittämään!
Luvassa on paljon mielenkiintoista oheistoimintaa; taidekahvila, design tuotteita ja työpaja, oma myyntialue käsityöläisille ja käsityökursseja! Minä vein jo omat kioskilta jääneet rippeet myyntiin MinDes-kirpparille.
Ihanaa että Jyväskylään saadaan tällainen sisustamiseen ja käsityöläisyyteen profiloitunut kirppari! Käykääpä paikan päällä kurkkimassa, Osoite on Sorastajantie 1, Seppälä/Jyväskylä


6 kommenttia:

Anna Kotikolmio kirjoitti...

Ai että, miten synnynnäistä Etelä-Pohjalaista lämmitti toi puukkokuvio :) Hieno löytö!

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

Hyvä löytö ja mainio tuunausvinkki! Yksinkertaiset ideat on usein parhaimpia.

Niin ja mikä hienointa, tässä ei tartte ompelukonetta!

Kiitti myös kirpparivinkeistä. Pitääpä kipaista, kun seuraavan kerran on asiaa Jykylään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin uudelle menestystä niin kuin olisin toivonut Virpillekin mutta kauankohan keikkuu bisneksessä tämä uusi yrittäjä. Ei ilmeisesti ollut lukenut Virpin eli edellisen yrittäjän blogia tarpeeksi pitkälle, kun uskaltautui ottamaan tuon. Ei tuolla uudellakaan konseptilla pärjätä, senhän näkee heti tyhmempikin.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

niin... meillä yrittäjillä kun on oikeastaan vain yksi vaihtoehto: epäonnistuminen.
Kukaan ei laske miten kauan onnistui tai miten kovasti yritti tai mihin seikkoihin yrittäminen loppui. Aina jos yritys/yrittäjä lopettaa se on epäonnistuminen ja kaikkienhan on joskus lopetattava?! :)
No tottahan se on että terve yrittäminen (niin pienillä kuin isoillakin) tähtää aina kasvuun. Mutta itse ajattelen että jos yksi ihminen yksin saa maksettua itselleen ja parhaassa tapauksessa myös parille muulle palkan edes joitakin vuosia niin se on jo mieletön onnistuminen! :)

POMPOM kirjoitti...

Niin totta, sanoi kirkonrotta. Se nimittäin, että vuosiakin kovaa työtä tehnyt ja syystä tahi toisesta toimintansa lopettanut yrittäjä leimataan usein epäonnistuneeksi. Ei hyvä leipäkään muutu huonoksi, kun se on syöty viimeista kannikkaa myöden. Kaikki vain loppuu aikanaan, syystä tahi toisesta.
Toivotan onnea ja iloa kaikille yrittäjille - niin aloittaville ja jo vanhemmillekin konkareille!

Anonyymi kirjoitti...

No eipä Se kovin kauan jaksanut...ensi maanantaina Virpi jatkaa Varikolla.