2.12.2013

Jouluista pohdintaa...

 Pikkuisen punaista sinne ja tänne.
Jouluvaloja olen kieputellut joka paikkaan! Makkarin lukuvalostakin tuli tunnelmavalo, kun kieputin sen ympärille valosarjan.


Joulukoristelussa on kaikkein ressaavinta se että kaikki valosarjat on keskenään vähän eri värisiä ja puolet lampuista on aina rikki. Tänä vuonna (taas) päätin että ostan jatkossa vain yhtä ja tiettyä valosarjaa; KONSTSMIDE LED LÄMMIN VALKOINEN!

...Vaikka tällainen päätös on kyllä ihan turha, sillä jos vielä vuoden päästä muistan mitä valosarjaa piti ostaa, niin kyseinen tuote on joko lopetettu, "hieman" muutettu tai ainakin loppuunmyyty!

Hitsi kun ne keksisi vielä sen johdottoman sähkön, niin ei tarvitsisi enää noiden jatkojohtojen kanssa vehdata. ;D
Ja sitten vielä yksi urputus; miksi ne valosarjojen muuntajat ja ajastimet on niin kamalan leveitä mötkylöitä että vievät pahimmassa tapauksessa KOLME pistokepaikkaa? Kai nyt ainakin tähän jouluiseen ongelmaan on joku sähkötonttu tarttunut??
6 kommenttia:

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

IHANAA, että joku muukin taistelee niiden mötiköiden kanssa. Luulin, että olen ainut, kun en ole koskaan kuullut kenenkään muun valittavan. :D

Enne kirjoitti...

Joo kyllä joutuu käyttämään välillä oikein luovuuttaan, että saa ne mötikät piiloon tai naamioitua :)
Meidän taloudessa jää ne kylmäsävyiset valot käyttämättä, en tykkää yhtään!

Hosuli kirjoitti...

Superhienot nuo kirjotyynyt!

Heidi Lehto kirjoitti...

Terveisiä Nuapurin Marjukalle ja Ennelle! :) Tästä asiasta pitäisi varmaan laittaa joku yhteinen valitus Jurvan kuntaan?!? ;)

ja Hosuli: Kiitos! myös minä olen nyt ihan lovena noihin ristipistotyynyihin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on aika kiva juttu nuo esim Tokmannissa myytävät pattereilla toimivat pienet sarjat. Muistaakseni Jyskän varastomyymäläkin mainosti niitä jopa 2,99/kpl. Palavat ajastimella itsekseen 5 tuntia, sammuvat ja syttyvät taas 19 tunnin kuluttua. Ei mötiköitä mutta on patterien ostoa tai lataamista (ekologisempaa).
Heidi

Anna Takala kirjoitti...

Noi tyynyt on aivan mahtavan hienot!! Onkohan niitä missään saatavilla?? :)

- Anna / kotiani.blogspot.fi -