1.11.2013

Aikuisten mielikuvitusleikit

Moni sisustusharrastaja on koukuttunut myytävien asuntojen katseluun. Tavallaan joo etsitään ehkä myös uutta kotia, mutta ennen kaikkea haetaan unelmoinnista syntyvää mielihyvää. Se on vähän kuin aikuisten nukkekotileikkiä?!

Netistä löytyy monta foorumia (joita en nyt jaksanut lähteä etsimään ja linkittämään, mutta laittakaa te linkkejä kommenttilootaan jos seuraatte jotain!?) missä voi ihastella, arvostella ja fiilistellä myynnissä olevia koteja.


Vihdoinkin myös Suomessa ollaan menty siihen että omaa kotia myydään ylpeydellä ja avoimesti! Olin ihan todella ällikällä lyöty kun eräällä vähän pienemmällä paikkakunnalla kuulin että asuntoja kaupataan edelleen vähän kuin salaa; "-Tiedä mitä ne naapurit meistä vielä luulevat? ...ja näkevät myös meidän talon hinnan!?"

On ollut myös hauskaa huomata kuinka asuntojen markkinointi on alkanut muuttumaan ihan tässä viime vuosina! Oikein mahanpohjaa kutkuttaa kun miettii mitkä mahdollisuuden asuntojen markkinoinnissa vielä piileekään...?

Tällä hetkellä minä teen tällaisia asuntoesittely ilmoituksia. Nämä on lisä normaaliin lehti-, netti-, ja esittelymyynnin päälle. Persoonalliset tekstit ovat saaneet hymyn huulille kesken vakavamielisen asunnon etsinnän, ja paras kommentti tuli eräältä naiselta joka sanoi että "-ai tuommoisi juttuja saa ihan tavallisten ihmisten kodeista!?"  Kyllä, ihan tavallisten ihmisten kodeista! :)

Kodin sydän

Missä kohdassa kotia on kaulin sekä kaappi, missä kiehuu yli, tai sulatetaan jäinen lihapaakki?
Missä kohoaa kakku ja valmistuu arkisoppa, minne tuodaan kauppakassi ja metsästä marjakoppa? Mihin huoneeseen aina palaat kun kurnii maha ressu, missä päälle puetaan vähintäänkin essu? Minne koko perhe kasaantuu kun on valmis lettupino, missä on salainen jemma kun iskee suklaanhimo?

Myynnissä täällä.


Herraskartano

Kukapa ei herroiksi tahtoisi kodissansa elellä, oman talon lämmössä hirsiä pitkään vedellä.
Kauniin kaakelitakan lämmössä iltaa rauhassa viettää, ja nykyajan tekniikkaa talon helppoudesta kiittää.  Makuuhuoneisiin voisi pariovista kulkea ja illan tullen parvekkeen oven vain kevyesti sulkea. Nukkuisi sikeästi yön läpi, ympärillä vain luonto ja oman kylän väki.  

Myynnissä täällä.

3 kommenttia:

Korukopan Eija kirjoitti...

Rakastan näitä sun asuntoesittelytekstejä, taas tänään niitä ihastelin asuntolehtisessä <3
Mukavaa viikonloppua!

hietzu kirjoitti...

Tunnustan! Vaikka olen vielä opiskelija niin haaveilen omakotitaloista ja fiilistelen niiden tunnelmaa myynti-ilmoituksissa :)

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Voi että, ihania tekstejä:)!!! Asunnonmyynnin ei todellakaan tarvitsisi olla niin vakavaa (vaikka toki isoista asioista onkin kyse). Iloa, huumoria, lämminhenkisyyttä ja ylpeyttä peliin, niin hyvä tulee♡