4.10.2013

Pala Marokkoa!

 
 
 
 
Seuraavien viikkojen aikana tapahtuu jänniä! Enempää en vielä paljasta, mutta paljastan nyt kuitenkin ihan pikkuisen; blogimuutto lähestyy! Askartelin eilen illalla pienen blogimuutto- logon, ja kun näette tuon logon postauksessa, niin kannattaa olla tarkkana. (hi hiii, en kerro muuta!)


Sitten varsinaiseen postaukseen:

Ensin tuli Pouf-rahit. Sitten aloin nähdä isoja peltisiä tarjottimia ja kulhoja, keramiikkaa ja vinkeitä hiippatossuja…  Vankkumaton ”rankkarealismini” oli saamassa yhä koukeroisempia piirteitä!

Kuin tilauksesta, tätä kuumetta tuli lievittämään Zoco Home, tunnelmallista marokkolaista sisustustavaraa myyvä verkkokauppa.


Meidän makkarissa on nyt Zoco Homen  metallivalaisin, jonka juju on valo! Pyöreän valaisimen reijistä heijastuva valo luo satumaista valoa koko huoneeseen.
Meillä ei ole yhtään tyhjää, sileää tai yksiväristä seinää (oikeasti ei ole, nyt se on ihan tarkistettu!) jonne varjot pääsisi oikein hienosti piirtymään, mutta on tämä valaisin aika ihana myös tällaisen rosoisemman seinän kanssa!? Tai entä yölamppuna lapsille, vaahtokylvyn kyytipoikana tai teemakattauksen keskipisteenä?!


Ihan koko marokkolaiseen sisustuskseen en ole siirtymässä, mutta pieniä säväreitä tulen varmasti jatkossakin hakemaan tästä kiehtovasta, minulle uudesta tyylisuunnasta!

Ei kommentteja: