13.10.2013

Laukussa leipää ja piimää...

 


 

Jos ihan vapaasti saisin valita kenen kanssa istuisin jakamaan huomisen työpaikkalounaan, olisi valintani Seija Lukkala. Hän on Globe Hope brändin luoja ja terävän oloinen luova yrittäjä!

Globe Hope on ollut jo pitkään suosikkimerkkini. Minulle yritys edustaa vastuullisuutta, omaleimaista tyyliä ja kekseliäisyyttä.Globe Hopen syksyn uuteen maalistoon kuuluu mm. SKATTA laukku, jonka materiaali on otettu suloisen pehmeistä vintagevakosamettihousuista! Pohja on vahvistettu suurella siivulla vanhaa nahkatakkia ja laukusta löytyy monta taskua.  Tämä laukku on pajunkissanharmaa, mutta värit vaihtelevat laukuittain.

Laukkuun mahtuu lounaseväiden lisäksi vielä ainakin pieni läppäri, silmälasikotelo, meikkipussi, kukkaro ja sormikkaat! Kun avasin laukun ensimmäisen kerran pääsi suustani yllättynyt ja ihastunut ”Oooii!” Laukun sisällä nimittäin piilee sympaattinen yllätys; vintage vuorikangas!Globe Hopen syksyn muutkin uutuudet on taas kerran nimetty hauskasti. Minun ”kuolauslistalla” on vielä ainakin Eira –mekko ja Ullanlinna –takki!

Ei kommentteja: