22.10.2013

Koko perheen pusero

 

       
                            

Tässä on taas yksi todistus siitä miten superkierrättäjä minä olen!?
 

Ensin musta Tiger of Sweden neule oli isäkärpäsen. Seuraavassa pesussa huomasin että siitä olikin tullut minun pusero...

Seuraavalla sovitusella pusero kuitenkin tuntui nuolevan vähän epämukavasti kainaloita ja helma tuntui liian lyhyeltä, joten vein sen kaksitoistavuotiaan kaappiin.

Seuraavaksi pusero kiersi kuusivuotiaan kaappiin, sillä tässä tapauksessa näyttäisi olevan niin että kappaleen tilavuudella on rajattomat mahdollisuudet vetäytyä?! 

Tällä hetkellä tilanne on se, että "laadukas" neule on hihojen kohdalta vähän tiukka neljävuotiaalle... 
 

Ensimmäinen kysymys kuuluu, että olisiko joku mahdollisesti kiinostunut n. yksi- kaksivuotiaan, hyvin tiivistetystä Tiger of Sweden klassisesta mustasta 100% merinovilla neuleesta? ;D


Ja toinen kysymys; kuka on superkierrättäjä, kuka? (hah ha) (superpyykkäristä kukaan ei ole sitten kysynyt yhtään mitään! :)) 

GepArmin vaarallisesti kuvioidet sukkapöksyt ja mekko on Henkalta.

13 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Kiitos päivän nauruista :-)

Kiki de Lep kirjoitti...

Uskomatonta, mutta meillä on tuon teidän paidan kaksoissisko!!!

Se tuli taloomme (sama kylä muuten ;)) XL kokoisena samoin speksein: musta, merino, Tiger ja on nyt erinäisten "kierrätystoimenpiteiden" jälkeen sopivia 3 veelle. Joka tosin vilkaisi paitaa kerran, ja totesi että väri on ruma.

Keksipäs nyt mihin hyödynnetään näitä kaksosia...? ;D

Heidi Lehto kirjoitti...

Uskomatonta todella! :DD Lohdullista tässä on kuitenkin se että minä en ehkä olekaan ainut maailman huonoin pyykinpesijä!? :) Tai ehkä me ollaankin ihan hyviä, mutta TUO PUSERO on vaan tehty jotenkin ihan päin ------!? ;D Mutta ihan oikeastikin kyllä ihmettelen vähän että miten laadukas(?) kallis pusero voi olla sellainen jota ei voi pestä/ eli käyttää??

nortti kirjoitti...

Jos ette keksi noille kaksosille sellaisenaankäyttäjää, niin tehkää niistä pehmoleluja. Tai jos ette ite tee, mä voin tehdä! Just näin kävi omalle benettonvillatakillenikin :)

Anonyymi kirjoitti...

Merinovilla ei kestä konepesua, käsinpesu ainoa mahdollinen. Halvemmissa vaatteissa ei merinoa käytetä, hinnan (saatavuuden) takia.
Sama homma villapaitojen kanssa, ei niitäkään kannattaisi koneessa pyöritellä, väkisinkin kutistuvat ja menettävät muotonsa.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Nortti: hyvä idea! Onko sulla jossain kuvaa omasta "benettonpehmosta"? :)

Anonyymi: Just näinhän se on! :) Meille ei vaan pitäisi ostaa mitään "liian vaikeasti" hoidettavia vaatteita. Olen jo vähän oppinut että pakko tyytyä vain sellaisi mitkä kestää konepesun , kuivausrummun ja ei tarvitse silittää! Mies peseekin nytkyään omat vaatteensa ihan mielellää itse ;)

Tiina kirjoitti...

:D Eri kätevä emäntä!

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, tuttu juttu tuo villavaatteiden kutistelu.. :D
Ehdotan paidasta tehtäväksi ihania ranteiden/käsivarsien lämmittimiä. Ostin itse kerran sellaiset käsityömessuilta. Kaikki lämmittimet oli tehty kierrätetyistä, pehmoisista ja osa hiukan huopuneista villapaidan kappaleista. Ne oli myös koottu hauskasti paloista ja saumat jätetty ulkopuolelle. Mainiot ja ihanat vilukissoille!
- Tiuku

Silja Maaria kirjoitti...

Kylläpä virnistelyttää. Superkierrättäjä olet. ;)

Mun blogissa muuten arvontaa, vink vink kaikille.
Silja / mintunmustaa.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Mua vois kiinnostaa... Lapsi käyttää nyt kokoa 86 :D

Sari Kinnunen kirjoitti...

Hih :) Ranteenlämmittimien lisäksi voit näppäränä tehdä myös lapasia tuosta hyvin huopuneesta kankaasta.
Olin muuten yhteydessä sinne GH, eivät tarvitse uusia juttuja just nyt. Pitänee keksiä jotain asiakke koska innostus puhkesi taas, se vaan olis niin kätevä ;)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Lapasia olen miettinyt itsekin! :) Mitenköhän sen ranteenkohdan voisi järkevästi toteuttaa...? Meinaan että siitä tulee tarpeeksi tiukka ja että se ei purkaudu! Tämä pusero on nimittäis jo niin pieni, että kahta lapasta helmasta vierekkäin ei mahdu tekemään ;)

Sari: jos vaan uskallat niin laita sen tuotteen protokuva mun sähköpostiin? :) Lupaan näiden lukijoiden läsnäollessa että en tule varastamaan sun ideaa! :)

Sari Kinnunen kirjoitti...

Jos se on tarpeeksi huopunut niin ei se varmaan purkaudu? Nimim. "käsityöammattilainen" ;)
Juu en uskokaan että niin tekisit. Piirtelen kuvia ja selostuksia ja laitan sinulle postia tulemaan.