8.9.2013

Tuliaisia

sisustuskarpanen_hyllyrullakko

Toiset ne tuo matkamuistona maatuskan, mukin tai palan paikallista leipää, mutta meikä kärpänen se toi mukanaan eksoottisesta Espoosta vanhan hyllyrullakon!

 

Viikonloppu Espoossa alkoi Ankkuri napin kirpparilla. Sieltä löytyi ihana vanha lasinen(?) maapallo, jonka sisälle tulee valo. Seuraavaksi oli vuorossa Akselin kirppari. Siellä oli kamalan kallista! Mietin että onko ne espoolaiset niin rikkaita että niillä on kirpparillakin varaa maksaa kunnon hinta? Vai onko ne niin köyhiä että niiden on henkensä pitimiksi pyydettävä ylihintaa!?

Ankkurista ostin tuon päälläni olevan mekon ja se maksoi 20€ Se oli ihan kohtuullinen hinta siististä Marimekon mekosta, mutta ei missään tapauksessa mikään löytö!

 

Paras löytö oli sitten siellä Akselin takapihalla. Roskalavallinen pois heitettyä varastokamaa! Rohkeasti vaan keskellä päivää tein "tarjat" ja könysin roskalavalta itselleni hyllyrullakon. Rullakko piti purkaa osiin että se mahtui autoon. Ystävällinen suutari lainasi jakoavainta ja niin huiskahti rukkallo autoon.

 

Tänään kotona pesin rullakon osat painepesurilla ja kasasin sen uudelleen. Aika iso se on näin niin kuin vähän pienemmässä kaupungissa katseltuna... Mutta eipä pidä valittaa jos ilmaiseksi saa vielä enemmän kuin mitä kuvitteli! ;D

3 kommenttia:

Anna/Kotikolmio kirjoitti...

Ihania löytöjä. Täällä ei pahemmin roskalavoja näe. Tekisin muuten itsekin varmaan sukelluksen sellaiseen :)

ei pöllömpi kirjoitti...

Hei, sä oot sitten ollu ihan mun naapurissa, Ankkurinapissa nimittäin. Kaunis mekko ja mieletön rullakko löytö. Ja kallista todellakin välillä on...

IMAGE kirjoitti...

Jumpe! Tuohan on megalöytö. Siis rullakkohylly. :)
On tuo mekkokin todella kaunis...