2.9.2013

Potkut tuli

sisustuskarpanen_potkut_1

sisustuskarpanen_potkut_4

sisustuskarpanen_potkut_2

sisustuskarpanen_potkut_328.8. joutui Divaani jakaman "blogipotkuja", ja tällä kertaa mono osui minuun. Blogini kävijämäärät ovat olleet liian pieniä.

Yhteistyö Divaanin kanssa on ollut minulle todella mielekästä ja mukavaa, ja kiitän vielä näin julkisestikin että olen saanut olla mukana mahtavassa porukassa yli kaksi vuotta!

 

Sain mahdollisuuden jäädä bloggaamaan jatkossakin tähän Divaanin osoitteeseen (ilma palkkaa), mutta se tuntuu ehkä vähän "roikkumiselta"...

Pienen hetken mietin jo koko bloggailun lopettamista, mutta se olisi marttyyrimaista itselleen kiukuttelua; bloggaus on minun paras ja ainut harrastus!

 

Nyt olisi hyvä kohta aloittaa bloggaaminen ihan alusta anonyymina, mutta pakko myöntää että nautin vähän aika paljon, jos joku joskus tunnistaa minut jossain "sisustuskärpäseksi"!

...Toisaalta olen myös vähän harmitellut joskus sitä että blogin nimi on sama kuin yritykseni nimi. Yrirykseni varsinainen toimiala kun ei ole "kaiken maailman sisustuskokeilut ilman aikatauluja tai takuita lopputuloksesta..." ;)

 

Nyt on siis hyvä hetki miettiä kuinka jatkan bloggailua ja missä?! Myös sisältöä voin nyt miettiä ihan uusin silmin!? Minulle on ollut aina tärkeätä käyttää blogissani vain omia kuvia ja juttuja, mutta ehkäpä sekin periaate kaipaa jo hieman ravistelua?

 

50 kommenttia:

Tara kirjoitti...

Toivon todella, että jatkossakin saan lukea kirjoituksiasi. Kiitos.

H kirjoitti...

No voi höh. Sitä kun ei aina tule klikkailtua tahi kommentoitua, vaikka aina käynkin lueskelemassa. Ei muuta kuin uusia ideoita ja niiden toteutuksia!

Taina kirjoitti...

Minä myös toivon, että jatkat. Ja koska maailmassa on niin vaikea keksiä hyviä nimiä, pitäisin sinuna Sisustuskärpäsen käytössä! PS. En ole koskaan tainnut klikata mistään blogista mihinkään mainokseen. Onpa tylsä peruste blogiyhteisön jäsenyydelle...

Susanna kirjoitti...

Älä nyt ainakaan lopeta! :O

Olen tykännyt blog(e)istasi nimenomaan omien ideoidesi vuoksi, joten omasta puolestani tietysti toivon, että ne olisivat blogin sisältönä tulevaisuudessakin. En ole mitenkään kauhean ahkerasti lueskellut sisustusblogeja viime aikoina enkä tiedä ihan varmasti sanoa, että millaisia ne nykyään ovat, mutta tuntumani on, että aika monissa blogeissa on paljon tuote-esittelyjä, jotka ovat minusta oikeasti vähän tylsiä ja persoonattomia.

Ja jos vielä voi toivoa, niin olisi kiva lukea Pirkka-lehteen tekemäsi kaltaisia tsi-vinkkejä ja ihan kädestä pitäen -tyyppisiä opastuksia. Nimim. "Ostin oman talon ja sormet syyhyää päästä sisustamaan". ;)

Joka tapauksessa kiitos tähänastisesta!

ANJA PAJUNEN kirjoitti...

älä lopeta bloggailua <3 tykkään sun jutuista

Iris Kaunen kirjoitti...

Moi kärpänen!
ET tietenkään lopeta. Pää pystyyn vaan ja eteenpäin. Ihan p:stä tuommonen perustelu potkuille. Oot ollu paras Divaanin bloggareista. Täällä fanitetaan täysillä. Mukavaa syksyn aikaa!

Nonna kirjoitti...

Mieti sinä hetki ja jatka muodossa tai toisessa. Kunhan muistat ilmoitella meillekin! =)

Mukavaa syyskuuta!

Merja kirjoitti...

No jopas on kaupallista.
Enpä ole vissiin koskaan klikannut noita mainoksia yhdessäkään blogissa.
Mun mielestäni lehdet on täynnä maksettuja mainoksia ja täällä blogimailmassa olen jotenkin sulkenut silmäni niiltä. Vai olisi vielä erikseen pitänyt klikkailla.
Toivottavasti (lyhyen) mietintätauon jälkeen jatkat kirjoittelua omintakeisesti.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kaupallisuus leviää myös tänne internettiin, mutta toisaalta samalla myös sisältö paranee! :) Ihmiset ovat tottuneet että netissä kaikki on "ilmaista" mutta ajat muuttuu.. Tällä hetkellä hupia rahoittaa mainostajat, mutta uskon että jatkossa ihmiset ovat valmiita jopa maksamaan ihan itse rahaa siitä että saavat seurata laadukkaita ja ammattimaisesti toteutettuja sivustoja!? :)

Salla kirjoitti...

Onnea uusiin ideoihin! Sulla niitä riitää :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Korjasin alkuperäistä blogitekstiä!: Divaani ei seuraa klikkauksia vaan kävijöitä! :)

JA KIITOS IHANISTA JA KANNUSTAVISTA VIESTEISTÄ! :)

Sari K kirjoitti...

Hei vaan täältäkin :) Tunnustan kuten moni muukin, että luen blogiasi ahkeraan mutten kommentoi tms. En lue sinua niinkään Divaanin kautta vaan olen roikkunut mukanasi jo pidempään. Eli mikä uusi osoitteesi ikinä onkaan niin muista ilmoitella se myös täällä :D Ymmärrän pohdinnat nimestä ja sisällöstä ja nyt voi ollakin hyvä aika tuuletella itseään? Olisiko uusi nimi jatkossa jotain tyyliin "Sisustuskärpäsen kokeileva keittiö" tai siis tässä tapauksessa kokeileva koti :) Toki reseptejäkin saa jakaa kun hyvä sattuu kohdalle, mutta luova sisustamisesi on se miksi olen touhuistasi kiinnostunut. Hauskaa syksyä sinulle.

Katja kirjoitti...

En ole paljoa kommentoinut, mutta seurannut kylläkin. Pidän persoonallisesta tyylistäsi ja idearikkaudestasi, ja koen että tämä blogi on piristävä "poikkeus" valtavirran tyylistä, jota näkee niin monessa blogissa. Harmi kun ei ymmärretä hyvän päälle!

Korukopan Eija kirjoitti...

Komppaan edellisiä, toivottavasti edelleen jatkat!! :)

Anna kirjoitti...

Ehdottomasti et lopeta. Noissa Divaanin muissa sisustusblogeissa (ainakin muutamassa aivan uudessa) haisee kaupallisuus kilsojen päähän. Sulla on vielä ihanan värikästä ja persoonallista sisustusta...eikä perusbeigeä ja vaaleansinistä eikä niitä samoja kynttilöitä mitä tsiljoonassa muussakin blogissa.

Päivi kirjoitti...

Toivon, että jatkat, koska kuvasi ovat kauniita katsella ja tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Parasta on tietenkins sisältö, mahtavat ideat kierrättää tavaroita ja keksiä niistä aivan uusia juttuja. Kiitos kaikesta tähänastisesta!

Nuukaska kirjoitti...

Jonkun loppu on uuden alku.
Toivon minäkin, että ilmoitat missä postauksiasi voi jatkossa lukea.

Henna kirjoitti...

Toivottavasti jatkat! Tykkään sun blogista paljon, sulta saa loistavia ideoita sisustukseen :)

Saija kirjoitti...

Komppaan edellisiä. Blogisi on tosiaan ollut aivan mahtava omaperäisten ideoiden laari. Toivottavasti saamme jatkossakin nauttia oivalluksistasi. Kiitos tähänastisesta blogimatkasta.

Tiina kirjoitti...

Nö höh, onpa nihkeä homma. Mutta älä heitä pyyhettä nurkkaan, sähän rokkaat ihan muina kärpäsinä sitten omillasi :) Täällä sun blogissa ei ole minkäänlaista kosiskelumeininkiä lukijoita kohtaan koskaan ollut, ja siitä olen tykännyt kovasti! Kerrohan sitten mistä löydyt :)

Eppu kirjoitti...

No voi itku. Toivottavasti et lopeta - kuten niin moni jo sanoikin, blogisi on ihanan erilainen ja erityinen. Tsemppiä!

Hanna-Riikka kirjoitti...

No johan!! Ei ole minulla lisättävää edellisiin. Toivottavasti löydän sinut jatkossakin :)

Lokki kirjoitti...

Älä ihmeessä lopeta bloggaamista! Olen seurannut blogiasi noin vuoden ajan suurella hartaudella. Aluksi seurannassa oli myös puolenkymmentä muuta sisustusblogia, mutta ne ovat matkan varrella kuin huomaamatta jääneet pois syystä, joka on jo monessa kommentissa tullut esille. Ne ovat kauniita, harmonisia, tyylikkäitä - mutta suorastaan tylsistyttävästi toistensa kaltaisia. Sinun blogistasi en halua luopua, se on niin raikas, luova ja omannäköisensä! Pidän myös kierrätysideologiasta ja jonkinlaisesta "epätäydellisyyden arvostamisesta", jota blogisi minulle välittää. Haaveilen pääseväni käymään herttaisessa kioskissasi joskus ihan paikan päällä! Kiitos kuvista ja teksteistä, joista olen saanut paitsi ideoita, myös usein hymyn huulille!:)

avista kirjoitti...

Minäkin toivon että jatkat bloggausta, tykkään kun blogisi on hauska, idearikas, omaperäinen. :)

Johanna kirjoitti...

Kyllä minäkin niin mieleni pahoittaisin, jos lopettaisit! Uutta blogia, uusia kujeita odotellen.

Laura kirjoitti...

Minäkin toivon, että jatkat blogin pitämistä, jos vain homma tuntuu itsestäsi hyvältä ja tuo iloa. Sinulla on todella hyviä ideoita ja valokuvasi ovat kauniita. Kuten monet ovat jo sanoneet, blogisi erottuu edukseen muista sisustusblogeista.

Heidi kirjoitti...

Lueskelen blogeja enkä edes ajattele minkä alla joku blogi on vai onko blogi jonkun "kattojärjestön" alla. Minulle se ei merkkaa mitään, paitsi ehkä negatiivisesti, mainoksia laidoilla.

Milde79 kirjoitti...

Minäkin seuraan blogiasi säännällisesti, en yleensä kommnenoi kenenkään blogitekstejä. Toivon sinun jatkavan blogimaaailmassa:)

Kolmistaan-Karoliina kirjoitti...

Äh! Voi kuinka surkeita uutisia :( Jatka ihmeessä!! Hae toiselle sisustusmedialle!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oih, miten paljon mukavia kommentteja! :) Kiitos! Ei kai muutto ole juttu eikä mikään jos kerran "muuttomiehiä" on matkassa näin paljon!!?! :)

MAri kirjoitti...

Saako olla utelias ja kysyä, minkä verran kävijöitä blogissasion ollut? Eli mikä olisi ollut tarpeeksi ja mikä on liian vähän?

Cheek kirjoitti...

Timantit on ikuisia!

Hansku kirjoitti...

Ainoa blogi, jota olen seurannut systemaattisesti - olet idolini!

Marja kirjoitti...

Joo siis ei puhettakaan enää mistään lopettamisesta! Allekirjoitan kaikki edelliset kommentit ja lisään vielä sen, että ihan parhautta on myös sun sanan säiläsi... kirjoitat elämänmakuisesti ja sitä on nautinto lukea. On pitänyt jo monen monta kertaa piipahtaa kioskilla, aina silloin tällöin on sinnepäin asiaa ja olen muuten ihan sun vinkkisi perusteella piipahtanut myös sa-kaupasaa ja sen lähiympäristön ostelupaikoissa. :)
Keep up the good work!
T: Marja Mikkelistä

Taiska kirjoitti...

Älä missään nimessä lopeta! Äläkä liikaa muuta mitään! Nimimerkillä, vuosia tiiviisti seurannut fani :)

Kiikar kirjoitti...

Lopettaminen ei ole vaihtoehto, ei-ei! Minäkin haluan jatkaa juttujesi lukemista, oli blogi tulevaisuudessa missä osoitteessa tahansa. Tykkään tuunausideoistasi ja tyylistäsi, jatka vaan!

Leeena kirjoitti...

No ohhoh! Ei se mittään, mutta oot kyllä parhaimmasta päästä minusta. Tylsää kun nuo kilpailut varmasti vääristää aika paljon oikeasti kiinnostuneita. Pian tämä on vain kilpailu kilpailu kilpailu arvonta arvonta arvonta -portaali kun kaikki koittavat houkutella itselleen lukijoita, edes hetkellisiä!

sisustuskärpänen kirjoitti...

TE IHANAT IHMISET!! :) "Adressinimiä" on jo niin paljon että olisi kyllä ihan petturimaista lopettaa, eli jatkoa on kyllä tulossa, ja se missä muodossa niin infoan sitten lähempänä! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Blogien "suuruutta" voi seurata monella eri mittarilla; klikkauksia sivulle, uniikkeja käviöitä (vain yksi klikkaus per IP-osoite, klikkauksia linkkeihin. Voidaan myös seurata mistä lukijat tai kävijät sivustolle tulevat ja kauanko he sivustolla viihtyvät. Eli en uskalla nyt heittää mitään lukua mikä on iso tai mikä pieni blogi, riippuu varmasti hyvin paljon siitä mihin tarkoitukseen blogia käytetään! Kaupalliset sivustot haluavat luonnollisesti että mahdollisimman moni näkee sivuilla pyörivät mainokset ja mainostajat taas haluavat että joku ostaa heidän tuotteitaan :) Ja mitä enemmän blogissa on porukkaa, sitä todennäköisemmin joku ostaa ja sitä kautta mainostaja ostaa taas sivustolta lisää mainostilaa... Suurinpiirtein näinhän tämä toimii, enkä itse moiti systeemiä ollenkaan! Se on nykyaikaa ja tulevaisuus on taas jotenkin toisenlainen...? Mutta ihan avoimesti voin kyllä näistä asioista puhua, sillä ihan kuten joku kommentoija mainitsikin, "tavallinen" lukija ei tule ajetelleeksi miksi mainoksia sivustoilla pyörii. Ja ihan kohtuullista on mielestäni sekin että hyvä bloggaaja saa työstään palkkaa. Koska lukijat eivät ole vielä valmiita siitä maksamaan, maksetaan se tällä hetkellä mainostajien kukkarosta! :)

Satu kirjoitti...

Kehveli! Tämä on tasan ainoa blogi mitä luen ja katselen ja miljoona inspistä saaneena odotan ehdottomasti jatkoa!

Anna kirjoitti...

Ei hyvänen aika, toivottavasti et lopeta! Minä kyllä luen sua, vaikka siirtyisit bloggaamaan kuun pimeälle puolelle! Kommentoijana oon kyllä hävettävän laiska. :(

Mut ehkä sä olet liian epäkaupallinen tällaisen sivuston bloggaajaksi? Sen voinee tulkita kiitokseksikin. :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Lisään vielä yllä olevaan viestiin että teidän lukijoiden nimiä, osoitteita, tai mitään muitakaan tietoja ei pysty seuraamaan mistään. Vaikka voin nähdä mikä prosenttiosuus sivulla vierailevista on tullut vaikkapa Googlen kautta, niin tietokoneidenne saatika kotiosoitteitanne en näe mistään! Nimimerkin tai anonyymiprofiilin takana olevien kommentoijien "oikea nimi" on minulle täysi mysteeri. :)

Heidi kirjoitti...

Sinun blogin kautta aloin vasta seuraamaan koko blogimaailmaa, onnistuit tempaamaan mukaasi! Sulla on mahtavia ideoita ja hauskoja toteutuksia!! Blogissasi on loistavia keksintöjä verrattuna perussisustus ja tavallisiin ruokablogeihin verrattuna. Ikinä en mitään klikkaile tai tykkäile blogissa mutta seuraan säännöllisesti. Ehdottomasti jatkat tätä huippu blogia!!

Katariina kirjoitti...

Mielestäni blogisi oli divaaniblogien paras, joten potkut yllättivät :( älä kuitenkaan lopeta bloggailua, koska juttujasi on kiva lukea! :)

a kirjoitti...

Seuraan blogiasi juuri omien valokuvien vuoksi. Ja tyylisi vuoksi. Minusta on mukava lukea hyvinkin erilaisia sisustusblogeja ja kuten moni on jo kertonut, sinulla on selkeästi ihan oma tyyli.
Tilasin aiemmin postauksiasi Google Readerin kautta, nyt feedlyn. Kun en juuri koskaan kommentoi tai edes käy sivuillasi, mietin, että jäävätkö kaltaiseni lukijat kokonaan pois tilastoista?

marju kirjoitti...

Toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista! Sisustustyylisi on ihanan erilainen ja omalla tavallansa kantaaottava. Sinunlaistesi sisustajien ansiosta uskallan uudestaan ja uudestaan toteuttaa ne villimmätkin sisustusajatukset, vaikka joka tuutista huudetaan, kuinka valkoinen on se paras juttu kaikessa mahdollisessa!!

Leeena kirjoitti...

Oli ihan pakko tulla vielä lisäämään, että minusta sinun blogisi nimenomaan erottuu selkeästi edukseen omilla kuvillasi. Aika usein kun käy niin, että muilta otetuilla sisustuskuvilla tuppaa toistumaan samanlaisuus. Tulee helposti fiilis, että "tämä on jo nähty", mutta toisaalta pakko sanoa, että selaan kyllä varsinkin täällä divaanissa kaikki blogit läpi oli ne omilla tai muiden sivustojen kuvilla täytettyjä. Mutta sulla on kiva kädenjälki sun kuvissa ja oma tyylisi. Jatka jossain muodossa ja jos et jatka niin pääasia, että teet niin kuin susta itsestäsi parhaalta tuntuu. Se nimittäin on se tärkein!

Susanna kirjoitti...

Komppaan edellisiä- et missään nimessä saa lopettaa! Muuttomieheksi tulemme varmasti ja seuraamme minne ikinä tiesi viekään.

June kirjoitti...

Mäkin lähinnä komppaan muita, jotka ovat sanoneet asiat jo hyvin. Oot yksi niistä harvoista sisustusblogeista, joita seuraan (ja oon seurannut pitkään), ja toivon, että jatkoakin piisaa! Ainakin sulla on suuret kannatusjoukot sitä varten!! ^___^

Maija kirjoitti...

Eikä! Onpa kummallista, minustakin sinun blogisi on aivan mainio ja olen seurannut sitä jo pitkään. Kiitos!