14.8.2013

Onko pakko olla otsikko?

sisustuskarpanen_r_4

sisustuslarpanen_r3

sisustuskarpanen_r1

vilpola_r2

sisustuskarpanen_r_5

pirkka_2

sisustuskarpanen_r_6

Mitäs kivaa tähän nyt runoilisi...?
Imuri on rikki, tili on tyhjä, mies on ihan ääliö ja lapset rasittavia... mutta muuten tämän viikon fiilikset on ihan kivat?? Voisiko joku nostaa käden pystyyn jos kokee perhe-elämän AINA onnea ja sylintäydeltä rakkautta tulvivana voimanlähteenä? Tai oikeastaan jos niin on, niin tungetko sen käden sittenkin syvälle taskunpohjalle, sillä kateellisuudellani ei taida nyt olla rajoja?

 

Nämä "inspiraatiokuvat?" on tällä kertaa mitä on, mutta toivottavasti niistä joku jotain iloa saa. Nyt on sitten loputkin varakuvat käytetty eli seuraava postaus tulee kun jaksan kaivaa kameran esille. Ja hei, tervetuloa jatkossakin tänne hyvänmielen blogiin!? Tämä bloggaaja keskittyy nyt murjottamaan, mutta mukavaa viikkoa teille! Piste.

8 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Onko pakko jos ei tahdo.. ;) Kuukauden näinä tiettyinä päivinä, voin kyllä sydämestäni yhtyä näihin tunnelmiin. Kun Yhtään Mikään Ei Kiinnosta :P Eli kiitos vain, kieroa kyllä, se vähän piristää, että ankeaa on välillä muillakin ;)

hietzu kirjoitti...

Kiitos! Tällaisistakin murjotuspäivistä on kiva lukea, niitä kun sattuu olemaan itse kullakin. Kiukkuisuudestasi huolimatta sait tekstilläsi hymyn huulille ja neljännen kuvan valaisimen ja pinnatuolin voisin kotiuttaa itselleni jos asunnossa olisi enemmän neliöitä. Kirpparillakin kivat huonekalut jäävät usein odottamaan suuremman asunnon omistajia, sillä nykyiseen ei vain mahdu. Tämän vuoksi jaksan innostua pienemmistä löydöistä kuten astiat ja vaatteet; niillehän nyt löytyy aina tilaa jostain kolosesta...? ;P
Sateesta huolimatta aurinkoisempaa päivän jatkoa!

Riikka kirjoitti...

Kyllä niitä huonojaki päiviäki saa olla :) Ja onkin, meillä kaikila. Kivempi lukea blogejaki, joissa ei aina hehkuteta sitä hyvää oloa, vaan on ihan realistinen, ainakin toisinaan.

Kiitos muuten kukka-amppeleista :P!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos ihaNAISET! :)

Tiia kirjoitti...

Täytyy sanoa, että monia blogeja seuraan, mutta sinun tekstisi kolahtaa ylivoimaisesti kyllä muhun. Monissa blogeissa on hienoja kuvia, mutta myönnän että harvoissa luen edes tekstejä sen enemmittä.
Eli kiitos sinulle avoimesta ja aidosta tekstistä. Ja tietty hienoista kuvista kans, mutta tekstisi ansiosta erotut kyllä massasta. :)

Vihreä Lintu kirjoitti...

Ihana kirjoitus! :) Helppo samaistua, ei nouse käsi täällä eikä mene sinne taskunpohjalle. ;)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

IIIIHANA tsemppaus! :) Suoraan sanottuna joskus olen miettinyt että lukeeko näitä tekstejä kukaan, kun itsekin selaan blogeja lähinnä kuvien takia. Mutta tämä huomionosoitus tuli kyllä nyt hyvällä hetkellä ja olen siitä niin otettu että melkein jo tuli parempi mieli! :))

Nuukaska kirjoitti...

joskus kaikki on vaan p***aa ja per****ttä, sen verran muistan eräästä opiskelukavereideni esittämästä runosta vuosien takaa. Joskus se vaan on NIIN totta.