20.7.2013

Ainahan on maksettava eikös juu...

sisustuskarpanen_lasku_2

sisustuskarpanen_lasku_3

sisustuskarpanen_lasku_4

sisustuskarpanen_lasku_5

Laskunmaksu se vaan on aina yhtä mukavaa ja hauskaa?! Jos työmotivaatio on vähän hukassa lomien loppuessa, niin ei muuta kuin kunnon arkitörmäys erääntyvien laskunipun kanssa, niin johan taas työt maisuu ja lomafiilis kuolee siihen paikkaan! (heh heh)

Minä järkkäsin meille ihan varsinaisen laskunmaksukaapin, jotta ilosta saa kaiken irti!

Ikean Bestå-kaapista löytyy oma nipsu perheen laskuille ja yrityksen laskuille. On oma hylly kuiteille ja kirjanpitoon lähteville. Täältä löytyy myös laskin, muistilappuja, kynä, klemmareita ja nitoja! Voisiko laskun maksaminen tai kirjanpito enää nautinnollisempaa olla, tuskin!?

 

 

Kirjoituspöytä maksoi Kirrin SPR- kirpparilla huikeat 4€ ja sen päälle saa läppärin. Vetolaatikot on vielä ihan tyhjät ja se vasta ihanaa on! (tällaisiin laatikoihin nimittäin tuppaa ainakin meillä ajan kanssa kertymään kaikenlaista ”pientä ja tarpeelista??”).

 

 

Muistatteko tuon tuolin? Ensin punoin siihen punavalkoista köyttä, mutta nyt vaihdoin siihen Suomen armeijan nahkaiset aseenkantovyöt! Tämä on minusta aivan ihana! Rujo, aito ja hyvä istua!

 

 

Hyllyn päällä on rivissä viime pääsiäisen pajunkissat, lakritsipurkki, vanha terotin ja Iittalan Nappula-kynttilänjalka. Kaariviivotin käy kirjoituspöytään, ja musta pöytävalo pöydän metallijalkoihin. Että ei muuta kuin uusia laskuja tännepäin, kyllä me nyt maksetaan!?! (hih..)

3 kommenttia:

MS Ordinary kirjoitti...

Entinen kirjanpitäjä arvostaa tuollaista järjestelmällisyyttä. Hyvähyvä!

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä tuossa laskunmaksupaikassa saa helposti rahansa menemään,kun näyttää niin mukavalle,et koko ajanhan tuossa vois istuskella:)...tuolin tuunaus nappisuoritus!

Heissu kirjoitti...

Täydellinen punonta työtuolissasi! Jo vain tulee materiaalista kasarmilapsuus mieleeni. Kiitos alati inspiroivasta blogistasi ja järjettömän hillittömistä ideoistasi!