4.5.2013

Lentopostia!

sisustuskarpanen_posti_1

sisustuskarpanenposti_3

sisustuskarpanen_posti_2

sisustuskarpanen_posti_4Tämän päivän kirpputoriluuhailuin paras saalis oli Suomen postin vanhat ja tukevat postipussit Katriinan kirppikseltä! Pusseissa on kuulema kuljetettu lentopostia, eli ties vaikka missä nämäkin sinivalko raidalliset pussit ovat lennelleet?

 

Hiekalla täytettynä niistä tulisi upeat rahijakkarat terassille, mutta en kyllä taida raaskia laittaa näin harvinaisia löytöjä taivasalle kulumaan... Pyykkipusseja me ei tarvita, kun meillä on se pyykkikuilu. Kierrätyslehdille tämä olisi hyvä, mutta aika pieni... Tyynyjä? no jaa, ne on jo vähän nähty, ja en kyllä ehkä raaskisi "tärvellä" näitä leikkaamalla tai ompelemalla.

 

Pussihyppely pusseja tietenkin tarvitaan aina (heh heh!), eli ehkä myös meillä on nyt viralliset sellaiset!?! :)

 

 

 

11 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Vautsi! Todella upeet. Mitä jos tuonne laittais jotkut tonkat sisään, joihin puolestaan istuttaisi vaikka isot kaktukset tai fiikukset? Tai sitten toimisko nuo pussukoina kierrätykseen meneville lehdille? Voisko suuaukolle ommella lenksun josta nuo saisi roikkumaan?

Anna/Kotikolmio kirjoitti...

Onpa upeet löydöt. Näitä ei varmaan monesta kodista löydy.

Miiiaa kirjoitti...

Aivan mahtavat ja näyttävät täydellisiltä pussihyppelyyn :D

Junnu kirjoitti...

Upeat! VAU!

Helinä kirjoitti...

Kannatan pussihyppelyä!!!:) Huippuja.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Hei tuo kukkaidea on hyvä! Ripustamiseen mallailin jo housuhenkaria, mutta se ei kestä kovinkaan paljon painoa... myös purjerengas pussin yläreunassa voisi olla naulaan ripustamista varten hyvä. Tuumaillaan, mihin nämä päätyy?? :)

Tiina kirjoitti...

Hienot postipussit ja kiitos kirppis-vinkistä, vaikuttaa kivalta paikalta, museoviraston suojelema rakennus ja kaikkea :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Paikka on mukava! Siellä soi letkeä musiikki ja samassa toimii kierrätyshenkinen Katriinan kauppa. Kahvia ja pullaa voi nautiskella ostosten lomassa, ja se rakennus on tosiaan hieno, etenkin ne isot tuulettimet ja lattiaan asti ulottuvat ikkunat! :) Kannattaa käydä!

Mari kirjoitti...

Aivan ihanat nuo säkit!

sirpa kirjoitti...

Voi kun tuollaiset löytäisi itselleenkin! Eivät varmaan ole myynnissä...? ;) Mahtavia kirppislöytöjä ja värkkäilyjä blogissasi, tämä kyllä erottuu edukseen noista kymmenistä "ostin samanlaisen designtuolin kuin muissakin blogeissa"-blogeista. Kiitos!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos ihanasta palautteesta! Aivan mahtavaa hunajaa korville ;) Näitä säkkejä en raaski myydä, ainakaan vielä... :)