7.4.2013

Muodikas marmori

sisustuskarpanen_marmori_1

sisustuskarpanen_marmori_2

sisustuskarpanen_marmori_3

sisustuskarpanen_marmori_4

sisustuskarpanen_marmori_5Kylppäriin on ilmestynyt yksi uusi kapistus: kärpäsen rillit! Vuoden alussa sain ensimmäiset silmälasini lähityöskentelyyn. Pakko tunnustaa, että kyllä se aamun lehti vaan eritavalla nykyään avautuu, kun näkee sarjakuvista muutakin kuin kuvat ;)

 

Eilen löytyi kirpparilta kaksi marmorista juustokupua yhteishintaan 3,40€. Ostin molemmat, kun kerran olivat siinä vierekkäin... vaikkakin vain toiselle oli paikka valmiina. Ajattelin nimittäin että siinäpä vasta soma koti uusille näkimilleni!

 

Kotona kuitenkin tajusin että olisipa muodikas marmori kätevä myös pannunalusena! Meillä kun on tällä hetkellä pannunalusena sellainen ihan kamala metallinen jossa on kahvipannun kuva, ja toinen sellainen tosi söpö mutta epäkätevä viisivuotiaan askartelema...

Taas on suurta päättämättömyyttä ilmassa, kun mietin että kummassa tarkoituksessa nämä marmoripyörylät nyt olisi paremmat!? Toinen kylppärissä ja toinen keittiönpöydällä on vaan jotenkin liian epäsymmetristä... (vaikka ovensuusta puuttuuva jalkalista, parketissa oleva reikä tai maailman likaisimmat ikkunat minua ei kyllä haittaa yhtään!).

Huomasitko muuten kattilan kyljestä, että kupuosalle löytyi käyttöä myös Arabian vanhojen Olivia lautasten päällä.

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Sunnuntai-iltoja!
Voi, näyttää tosi tutulta valko-harmaa-mustahko marmori...äidiltä löytyy samanmoinen kuvun kera:)Upea kerrassaan ja upeat on siun keksimät uudet käyttötarkoituksetkin, ne eritoten!
Sari

sisustuskärpänen kirjoitti...

:) Kiitos! Välillä marmori olikin jo varsin epämuodikasta, ne kaulimet ja huhmaret yms.. mutta nyt ei kannata niitäkään heivata pois, nehän on taas ihan trendikkäitä! :) Sellainen marmorilaatoitettu kylppäri kelpaisi minulle myös! mutta se kyllä vaatisi vähän erityylisen talon kuin meillä..

Nuukaska kirjoitti...

Ompa kauska silmälasien koti! Juuri lähti munkin mukaan tollanen alusta, mutta musta. Kupu löytyy sitten joskus jostakin muualta.