20.4.2013

Aikaansaava äiti?!

sisustuskarpanen_sukkikset_2

sisustuskarpanen_sukkikset_4

sisustuskarpanen_sukkikset_5

sisustuslarpanen_rio_6

sisustuskarpanen_sukkikset_1

Juhlat on juhlittu ja seuraviin on taas pari viikkoa.

Tässä joitakin iltoja sitten maalasin vanhan piian huoneen peräseinän mustaksi. Pieni pätkä liitutauluseinää oli jo valmiina, mutta nyt koko nurkkaus on musta. Tämä huone oli ennen niin pieni, että sille ei ollut mitään käyttöä. Pari vuotta sitten purimme huoneen toisen seinän keittiön puolelle, ja toiseen seinään puhkaisimme oviaukon kylppärin puolelle. Nyt huone on "välitila" josta kuljetaan jatkuvasti kaikkiin suuntiin!

Tuntuu uskomattomalta ajatella, että ennen kylppäriin piti aina kiertää eteisen kautta!? Siinä kyllä kului askeleita!
(Uskomatonta on myös ajatella, että kynnys oviaukkoon on edelleen hankkimatta... ja mitä olemmekaan tässä säästäneet; ehkä jotain kahdeksan euroa? 7€ kynnys, plus bensat lähimpään rautakauppaan, joka muuten olisi ihan kävelymatkankin päässä! ;DD)

 

Samalla kun maalasin seinän mustaksi, irroitin vanhasta Askon toimistohyllystä takalevyn ja kiinnitin siihen kalustepyörät. Tarkoituksena oli että hyllyä olisi voinut käyttää myös tilanjakajana, mutta takalevy irtosi niin rumasti että parempi vaan tuupata hylly selkä seinä vasten!

 

North State pahvinen mainostaulu on yksi lempijuttuja kodissani. Se on kiertänyt monella seinällä, mutta olkoon nyt välillä tuossa.

 

Tupakkataulun väriset sukkikset on Henkalta, ja tuo pitkä roikale sukkisten sisällä minun vatsasta?!? On sitä näköjään joskus jotain aikaiseksi saanut, vaikka kynnys oviaukkoon onkin jäänyt hankkimatta... :)

Ei kommentteja: