28.3.2013

Kuola poskella...

sisustuskarpanen_divaani_1

sisustuskarpanen_divaani_2

sisustuskarpanen_divaani_3

sisustuskarpanen_divaani_4

Eilen ilmestyi uusi Divaani. Sivulla 40. valahti Kärpäsellä kuola suupieleen! Jutussa esiteltiin pariisilainen koti, joka on rakennettu vanhaan tehdasmiljööseen. Kaikkineen koti on tosi ihana joo, mutta tuo sammaleen vihreä seinä on aivan TAJUTTOMAN HERKKU!

 

Kun vihdoin maltoin nostaa kateelliset silmäni irti lehden kuvasta, avautui eteeni näkymä meidän kalpeasta keittiön seinästä... Siltä istumalta lähdin etsimään väriviuhkaa, joka olikin työpaikalla. Lastenhuoneesta sain kuitenkin pahimpaan värihimoon riipaistua kainalooni vihreän tyynyn. Tohinalla asettelin tyynyn keikkumaan seinävalaisimen päälle. Olisiko ihana? Olisiko?

Olisiko liian tumma? Olisiko astetta vaaleampi sävy enää niin ihana? Olisiko ihana jos saisi maaliin sellaisen samettisen pinnan? Mitä niitä Tuntoja ja Hohtoja nykyään Tikkurilalla on?

Käyköhän tässä niin, että Kärpäsen pääsiäiseen kietoutuu ovelasti tuo sammaleen vihreä seinä!? Yhdet synttäritkin pitäisi kyllä järjestää... ja siivota ja kaupassa käydä. Mutta Prismasta saisi kyllä samalla reissulla myös maalin!?

 

Divaanissa oli myös pari muuta erityisen ilahduttavaa juttua: Suomen parhaat sisustuksen second hand -liikkeet listattuna, ja Froy and Dind-puotia pyörittävän Adindan kaunis ja kirjava koti! Teille lukijoille on vielä hetken voimassa TÄMÄ tarjous Divaani lehdestä! Kannattaa hyödyntää :) Kolme lehteä ja liitutaulu 12,90€!

Ihanaa pääsiäistä kaikille, ja minä palaan taajuuksille heti jos seinä alkaa yllättäen vihertää!? :)

 

6 kommenttia:

Pioni kirjoitti...

Tosi herkullinen väri ja ehdottomasti sopisi tuohon teidän seinään. Ja maalihan on siitä hyvä, että jos et sitten kuitenkaan tykkää, niin eikun uutta maalia pintaan (sanoo hän, jonka on pitänyt jo melkein vuoden ajan maalata väärän sävyiseksi muuttunut seinä uudelleen :D)

Sari kirjoitti...

Hieno, upea väri...eiku vaan hommiin...eihän se ota jos ei annakkaan...sanoo äitini jos epäröin vastaavissa tilanteissa;) Ja toista maalia tilalle jos menee hutivalinnaksi. Toki ymmärrän ettei maalausurakkoja ihantuostanoinvaansuitsait pyöräytetä...monta vaihetta , suojaamista ja pensselin liotusta homma vaatii...mutta on se sen arvoista...jään jännittyneenä odottelemaan seuraavaa postaustasi=0!!!!
Sari

Minsti kirjoitti...

Kivalta näyttää. Mikä onkaan tuo valaisin, kun on päässyt unohtumaan nimi suunnittelijoineen? Voisi passata meitin makuuhuoneen valaistukseen.

Nuukaska kirjoitti...

Innostuminen on juuri tuollaista...Pristmastahan saisi maalin samalla...on tullut käytyä samat kuviot läpi itsekin useaan otteeseen :) Väri on kaunis

sisustuskärpänen kirjoitti...

voih... minä olen niin huono noissa merkeissä, nimissä ja suunnittelijoissa, että valitettavasti en osaa auttaa

elina kirjoitti...

Voih ei... Muistan nimittäin joskus tallentaneeni koneelleni jonkun toisenkin kuvan teidän kodista, juurikin tuon valaisimen takia, mutta unohtanut, että mistä sen yleensä otin. Nyt sitten näin tämän kuvan ja ajattelin, että kysyn valaisimesta.... enpäs taidakaan kysyä ;)