5.3.2013

Korunaulakko nykyemännälle

sisustuskarpanen_emannannaulakko_1

sisustuskarpanen_emannannaulakko_2

sisustuskarpanen_emannannaulakko_3

sisustuskarpanen_emannannaulakko_4

Suutarin lapsella ei ole kenkiä ja niin edelleen... Minultakin on pitkään puuttunut korunaulakko, vaikka näin hienoa ideaa olen saanut myytyä muille! Taikinahärkki jää aika monelta nykyemännältä käyttämättä, mutta koruja sentään vielä aika moni emäntä käyttää!?

 

Ruuvasin Emännän naulakot kylppärin kattoon, ja siinä ne nyt roikkuu. Aivan toisenlaisessa ympäristössä nämä naulakot on joskus näyttänyt jopa romanttisilta!? Mutta täällä meidän kylppärissä, yhdistettynä tuohon avattuun mahalaukkuun ja tiiliseinään, fiilis on jotenkin "teurastamonomainen??" Mutta se ei haittaa ollenkaan! Olenkin jo taas vähän kyllästynyt romanttiseen minään, joka tässä aina välillä yrittää nostaa päätään sivupersoonani ominaisuudessa... Lihoiksi vaan, sellainen hempeily! ;D

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Toi on kyllä tosi tarpeellinen ja näppärä keksintö :)

hietzu kirjoitti...

Kiva idea. Lapsuudenkodistani löytyy noita muutama,mummon peruja. Tosiaan, itse en ole osannut niille käyttöä kehitellä vaikka pidän niiden muodosta ja tunnearvosta.
Inspiroivaa käydä kurkistelemassa ideoitasi ja aikaansaannoksiasi :)

Riikka kirjoitti...

Siisti idea, mistä noita saa :D?

sisustuskärpänen kirjoitti...

Vaikka suoraan minulta! :) Jos pääset käymään kiskalla, niin tervetuloa ke-pe klo 14-18 tai la 10-14 Yliopistonkatu 44, Jyväskylä. Myös postissa voin laittaa... hinta 28€ (+ postitus 8,50€)

Nuukaska kirjoitti...

Hieno, hieno idea!