15.3.2013

Kaikkea sitä...

sisustuskarpanen_lampotyyny_4

sisustuskarpanen_lampotyyny_3

sisustuskarpanen_lampotyyny

sisustuskarpanen_lampotyyny_2

sisustuskarpanen_lampotyyny_1

...ihminen itselleen haalii! En vain voinut vastustaa kiusausta, kun näin kirpparilla vanhan lämpötyynyn ihanalla kuosilla! Yksi jättimäinen lämpötyyny jossain nurkassa pyörimässä olisi ehkä ihan ymmärrettävä juttu, ...mutta seuraavalla kirpparilla oli toinen samanlainen; pakko oli ostaa!?!

 

Kotona totesin että kumpikaan tyyny ei lämpiä, eli revin kaikki sähköiset sisälmykset pihalle ja tuumasin, että nyt lämpötyynyt on vain tyynyjä!

 

JOS minulla oli parveke veisin nämä istuimiksi sinne. JOS minulla olisi sellainen eteinen jonne mahtuisi pieni vaihtolava, laittaisin tyynyt sen päälle. JOS minulla olisi vene, olisi nämä ihanat sen kannella. JOS minulla olisi retrohenkinen matkailuvaunu, tekisin näistä pehmusteet sinne. Tain JOS minulla olisi elokuvateatteri, voisi nämä olla pienten vieraiden istuinkorokkeita!

Mutta koska minulla on vain pieni kahdenkymmenenneljän neliön kioski, toin (lämpö)tyynyt pyörimään tänne... tilaa on vain ylähyllyllä...! Mutta onhan nämä nyt silti ihanat!?

 

 

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Moi!
Onnea löydöille ja täytyy sanoo että käsittämätön yhteensattuma tai ehkä enemmänkin, kun moiset löytyy eri toreilta ja yhden ihmisen haluamina.Kyllä se on tämä elämä sattumia täynnä, eikös?
Loistavat ideat niiden mahd.käyttöön ja siirtolavat on pop!!!Kiitän ja kumarran niiden olemassaolon, suoranaisia huonekaluja kuunaan:)
Ja AURINKO PAISTAA...Sari

sisustuskärpänen kirjoitti...

Jotenkin sitä alkaa aina ihan vahingossa vähän kuin keräilemään kaikkea! Kun löysin kirpparilta kivan henkilövaa´an, näen nyt niitä yhtenään kaikkialla? Sama vanhojen puisten tennismailojen kanssa; löysin yhden ja nyt niitä onkin yhtäkkiä jo ainakin kahdeksan? Parempi olisi vaan keräillä vaikka postimerkkejä, ne ei vie yhtä paljon tilaa kuin tällaiset lämpötyynyt!? ;D Ja ihanaa tosiaan kun aurinko paistaa! :)

avista kirjoitti...

Mä olin ihan unohtanut noi lämpötyynyt. :D Aika uskomaton sattuma, mutta ihana kuosi noissa, en ihmettele että tarttuis mukaasi.

aNNa kirjoitti...

Voi empä oo tainnu omasta lämpötyynylöydöstäni ees postata ..siinä on vanhanmallin pistoke enkä oo päässy toimivuutta testaamaan mutta jo kuosi oli mieltä lämmittävä, se riittää :)
Ihanat löydöt :)

Nuukaska kirjoitti...

Noi on kyllä kummallisen houkuttelevia...onko nostalgia vai mikä, mutta ovat kiinnittäneet minunkin huomioni

MS Ordinary kirjoitti...

Nuo olisi ihanat puutarhassa, ison puun alla, varjoisessa ja viileässä paikassa :)