7.2.2013

Lasten teemakuvat

Lapset kasvavat niin nopeasti! Pikkuisista Tinttamereista tulee tuota pikaa ihan oikeasti oikuttelevia neitejä. Isin pienet apulaiset jaksaa kantaa vuosi vuodelta yhä painavempia taakkoja, ja jossain vaiheessa sadekin alkaa olemaan vain märkää ja kurjaa... Voi kumpa lapsuuden parhaat palat saisi säilöttyä lasipurkkiin!

No ihan lasipurkkiin et voi lastasi laittaa, mutta persoonallisilla ja lapsestasi kertovilla valokuvilla saat värikkään ja elävän muiston!

 

Asuuko teillä pieni Peikkotyttö, Mini Einstein, Taivaanrannanmaalari vai kenties tappioista suivaantuva Lätkämimmi? Pieni Glamour Diiva vai Dinosauruksen metsästäjä? Jos lapsesi on onnellisimmillaan Cowboyna, kuvataan hänet sellaisena!

 

Lasten teemakuvaus alkaa täällä Jyväskylässä maaliskuussa. Tarjolle tulee valmiita yksilöllisiä teemoja, jotka vaihtuvat ripeästi. Sopivan teeman nähdessä voi varata kuvausajan! Teemat rakennetaan Iidan Studiolle ja kuvauksissa saa pitää myös hauskaa! Marmoripylväät ja lampaantaljat on nyt siirretty nurkkaan, ja tilalle viritellään mitä hauskempia ja yllättävämpiä teemoja.

Mutta koska kaikki lapset on todellakin erilaisia, voidaan teema rakentaa myös juuri teidän tenavan lähtökohdista. Mukaan voi ottaa vaikka mielikuvituskaverin tai luistimet!? Jos päätähti on kovin ujoa tyyppiä, voidan kuvauspaikalle rakentaa yhdessä vaikka piilomaja?

 

Valokuvauksen hoitaa Iida Liimatainen ja rekvisiitasta huolehtii Sisustuskärpänen. Ensimmäiset teemakuvauspäivät on 28.-29.3.2013 ja silloi kuvataan ainakin "Prinsessoja herneen päällä" ja "Iloisia sadetanssijoita"! (mallikuvat 1. ja 3.). Muitakin teemoja mahtuu vielä mukaan, kysynnästä riippuen!

 

 

PS: Minusta piti lapsena tulla delfiininkouluttaja. Voi miten hauskaa olisi nyt nähdä sellainen kuva, jossa olisin juuri kesyttänyt sen harmaan, itseni pituisen Pullonokan, jota aikuiset kutsuivat uimaleluksi!? :)

11 kommenttia:

Gerda1981 kirjoitti...

Hei!

Meidän prinssi ja prinsessa olisivat ilomielin mukana ekassa kuvausajassa!!!

Emmi kirjoitti...

Pienen tarkennuksen täältä huutelisin nimittäin teemakuvaukset järjestetään tämän vuoden maaliskuussa (viime vuosi vielä lipsahtanut päivämäärän perään). ;)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Uuups... :) hyvä huomio! Täytyypä korjata asia huomenna!

hietzu kirjoitti...

Mielettömän kivoja ideoita ja kuvien perusteella hyvältä tulee näyttämäänkin! Ihanaa että lapsikuvia otetaan nykyisin noin luovasti ja leikkimielelläkin. Mielenkiintoista ja värikästä rekvisiittaa :)

Laura kirjoitti...

Vau mikä yhteistyö teillä. Ihania kuvia!

Sippu kirjoitti...

Aivan ihania, raikkaita!

Sari kirjoitti...

Voi että, aivan huippu, ihana idea!!!Olette aivan taatusti niin huikeassa teemassa että varmasti monen lapsen (ja samalla vanhemmankin) toive ja unelma käy toteen!
Arvostan tekoanne kympillä:)))
-Sari-

sisustuskärpänen kirjoitti...

Mahtavaa! :) Tervetuloa! Olepa suoraan yhteydessä Iidaan tai Emmiin: valokuvaaja(ät)iidaliimatainen.com tai puhelimella: 0400 289 284

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kuvausaikoja voi tosiaan varata suoran kuvaajalta: valokuvaaja(ät)iidaliimatainen.com :)

katja kirjoitti...

Moi!

Nämä ovat todella upeat! Olen niin kiitollinen sinun lahjoistasi ja että saan jakaa niitä kanssasi arjessa. Olet varustettu uskomattomilla aarteilla, sinä rohkea idainen!

Kerttu / Modernisti Kodikas kirjoitti...

Hei! Todella hurmaavia kuvia! Tuolla meidän 3 v prinsessalla on herne nenässä tai patjan alla tasaisin väliajoin, koska kolmevuotiaana on vain joskus niin rankkaa :D Olisipa ihana ikuistaa tämä aika persoonalliseen valokuvaan.