30.1.2013

Neljän tunnin miniloma

Olen yksin vieraassa kaupungissa. Istun viehkeässä ravintolassa ja kaavin juuri loput kinuskikastikkeet jälkiruokakulhoni pohjalta. Vaikka matkan tarkoitus on tehdä töitä, niin juuri nyt illalla klo 19.40 olen LOMALLA!

Nämä on harvinaisia rauhallisia hetkiä kun olen vastuussa vain itsestäni, ja saan keskittyä vain itseeni. Mieluiten käytän tämän ajan bloggaamiseen, vaikka uusia valokuvia ei olekaan. Kuvat on arkistosta napattuja, jotain julkaisematta jääneitä idean alkuja!?

 

Juuri nyt mietin hieman kateellisena, että onko sinkkujen elämä aina tällaista? Saako sinkut blogata milloin haluaa ja jäädä luuhaamaan kaupungille töiden jälkeen silloin kun haluaa?

Kotona on tänään yhdellä kuume, yhdellä jumppatunti, yhdellä unikaverin korva revennyt, ja yhdellä ehkä hermo aika kireällä!? Mutta tämä vaan täällä tilaa vielä toisen lasin viiniä ja painuu kohta saunaan ja nukkumaan! Ihanaa rakas perheeni, että ette ole tänään täällä; nähdään huomenna! :)

 

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Minilomat on kivoja! Me saatiin juuri nauttia jopa kahdesta vuorokaudesta!! Se oli jo aika kiva...


Olen ennenkin tänne kommentoinut, joten ehkä tulee toistoa, mutta minuun kolahtaa tosi paljon sisustustyylisi! Mahtava tuo matto keittiössä!! Omassa kodissakin tykkään, että on mielenkiintoisia juttuja, mutta ei kuitenkaan liikaa tavaraa. :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Toistoa? Ei toki! :) Kommentit on aina TOSI mukavia! TUo keittiön matto on sellainen "seilaaja" se on myös minusta tosi kiva, mutta jotenkaan se ei kuitenkaan sovi minnekään!??!

Mustarastas kirjoitti...

Kyllä, sinkut saavat tehdä AINA just niin kuin haluavat!

Liisa kirjoitti...

No totta, kyllähän sen itsekin bloggaajana tietää, että kommentit ovat aina kivoja, mutta jotenkin sitten kun itse alkaa kommenttia kirjoittamaan toisen blogiin, niin tuntuu , että oikeat sanat eivät löydy niin helposti...

Kuvan perusteella matto on ihan mahtava, siinä on jotain, mistä tulee maailmankartta mieleen - varmaan tuo "valtamerensininen". :) Mutta koko ei tietty käy tuosta ilmi, eli ymmärrän, jos ei mittasuhteiltaan sovi.

Itse palautin jokin aika sitten kolme kotisovituksessa ollutta itämaista mattoa, jotka olivat aivan ihania, mutta eivät vaan löytäneet paikkaansa. Silloin kyllä harmitti!

Nuukaska kirjoitti...

Miniloma, aahh. Omat ajatukset, omaa aikaa...saa vaan seurata, mitä tapahtuu, kukaan ei tarvitse sinua juuri nyt...olet sen ansainnut

Lea kirjoitti...

Ihana lähteä sinne lomalle ja ihana palata takaisin. Välillä kotona hermot on riekaleina mutta poiskaan sieltä ei yhtään natiaista antaisi ja jos joku vakavasti sairastuu mitään kamalampaa ei voisi tapahtua. Ristiriitaisia tunteita, Rakkautta, (jopa) vihaa, kai siinä sitten henkisesti kasvaa...? Kun muistelen sinkkuaikaa siinä oli ihana vapaus...mutta niin vain jotain puuttui ja se löytyi ja näin poistui yksinäisyys ja Rakkauden kaipaus. Niinkuin sanotaan niin elämä on lyhyt ja lapset pieniä vain hetken ja sitä aikaa jää kaipaamaan. Mutta näin arjen keskellä se on joskus mahdoton muistaa! ELI kaipaamme lomaa ja lomaahan ei voi olla ilman lomatonta aikaa :) No, menipä syviä luotaavaksi..

sisustuskärpänen kirjoitti...

Arvasin! ;D

sisustuskärpänen kirjoitti...

Niin totta joka sana! :)