20.11.2012

Tule joulu keltainen?

Kitskalla on tällä hetkellä keltainen joulu! "Oikeitakin" jouluvärejä kyllä löytyy, mutta keltainen on tämän viikon hitti. Viime vuonna vietin vaaleanpunaista joulua, ja tänä vuonna haluaisin kotiin kuparin värisen joulun! Voi kun joulunaika on lopulta niin lyhyt, että kaikkia ihania juttuja ei ehdi toteuttamaan...

 

Myös vihreän eri sävyillä koristeltu joulu olisi ihana; limeä ja sammaleenvihreää sekaisin!? Tai sitten olisi ihanaa viettää oikein kirjavaa joulua! Sellaista jossa kaikki maailman murretut värit löisivät keskenään kättä ja kaikkia niitä yhdistäisi rakkaus havunvihreään, joka ryhdittäisi kirjavaa sekamelskaa!

 

...Ja kyllä kokonaan vitivalkoinenkin joulu voisi olla ihan kiva!? Siis jossain muualla kuin meillä! :)

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hei,
Aivan upeita nuo keltaiset peitot! Olisin kiinnostunut noista kahdesta, joista toinen on pöydällä ja toinen kasan alimpana. Mitä materiaalia ne ovat, minkä kokoisia ja minkä hintaisia?

Ihanaa joulun odotusta!

Jokke kirjoitti...

Keltainen onkin oikein hyvä juhlaväri, mutta silti taitaa tulla vihreä...

Mekku kirjoitti...

Tuo keltaisen peiton päällä oleva musta tuoli, jonka korkeutta voi säätää on tosi mielenkiintoinen. Mistä sellaisia saa ja kuinka paljon maksaa? Voisi ratkaista keittiön tuoliongelmani. Jos sitä vielä olisi eri väreissä niin vois saada hauskan kokoelman.

Ja kiva nähdä muunkin väristä joulua kuin puna-vihreää tai valkoista - synkkyyden keskelle keltainen vois olla kiva väri - itse pitäisin kyllä ehkä energiaa antavasta oranssista vielä enemmän.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Sori että vasta nyt vastaan! :) Peitot on yhden hengen puuvillatäkkejä, mitat n. 200x 150 cm ja hinta on 45€ kpl (plus postitus jos et pääse täältä hakemaan). Oikein ihanaa joulun odotusta myös Sinulle!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Tuolin saa täältä Sisustuskärpäsen kioskilta hintaan 48€ :) Se on käytetty, mutta siisti ja todella mukavan näköinen! Muita värejä ei ole, mutta maalaamalla sen voisi aika helposti uudistaa!?

Mekku kirjoitti...

Harmi, että asun niin kaukana, ettei haku onnistu ja mulle ei myöskään vain yksi tuoli riitä... Mutta kiitos tiedosta. Metsästän edelleen ,josko lähempää löytyisi.