29.10.2012

RasvapussitTässäpä on kuulkaa sellaiset rasvapussit että! Löysin söpöläiset SA-kaupasta, viidenkymmenen sentin hintaan. Vettä hylkivä materiaali ja ihana väri. Sisältä siistit ja ulkoa sopivan rujot. Juuri sopivat tällaisen kirveellä veistellyn kaunottaren rasvoille ja meikeille!?

 

Mutta... Kunnon vaahtopesusta, soodapesusta ja fairykylvystä huolimatta nämä pussit haisee edelleen ihan jollekin muulle kuin kasvorasvalle... Kitkerälle ja pistävälle "armeijan aserasvalle?", autonasennus askareille, likaiselle raudalle ja yököttävälle öljylle... Yök! Ei tule todellakaan näistä tämän kärpäsen meikkipusseja, vaikka kuvausta varten pussukkaan pari rasvatuubia törkkäsinkin!

 

Että sellaiset löydöt tällä kertaa. Tähän voi kai vaan todeta että: ei sovi solttupojan pussit rouvain hömpötyksille! ;)

 

 

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ensimmäisen kappaleen kohdalla mietinkin: että oi ku hauskoja, täytyypä kysäistä haisevatko :D No sehän selvisi sit jo seuraavassa kappaleessa. Ite olen myös joitakin hankintoja kyseisestä kaupasta tehnyt ja aina niissä tuntuu olevan tuo ihana ominaistuoksu:)

Minmi kirjoitti...

Kannattaa kokeilla laittaa paperiin kääritty grillihiili jokaiseen pussiin ja vaikka pari ulkopuolellekin ja unohtaa ne joksikin aikaa johonkin kaapin perukoille. Hiili imee aika hyvin hajuja itseensä.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Mahtavaa! Kiitos vinkistä! :) Tätä kokeilen ehdottomasti ...kunhan löydän jostain pari hiiltä? Ihan koko säkkiä ei viitsi ostaa nurkkiin pyörimään... vai onko muita ideoita grillihiilien käyttöön? :D Hei, voisiko ihan tavalliset takkapuista jäävät hiilet toimia samalla tavalla?

Villafani kirjoitti...

Ruokasooda on kans klassikko hajunpoistaja, en tosin tiedä auttaako kuvailemaasi aromiin. Käyttö niin, että hierotaan runsaasti sitä soodaa koko haisuliin ja reilusti irrallaan väliin ja ympärille, annetaan olla ja imuroidaan pois vaikka viikon päästä. Lycka till! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ripusta ulos ja istuta sisään kukkia tai yrttejä, jos et ole saanut hajua vielä pois.

T. Katja