13.9.2012

Haluatko ostaa vokaalin (tai Kauppalehden)?

Nyt vedellään kirjainhuutokaupan viimeisiä metrejä! Yksi kirjain on jo huudettu, mutta tämä toinen ee odottaa vielä huutoja! Hinta on tällä hetkellä 55€. Ja linkki "huutokauppaan" on alla:

HUUTAMAAN!
(rullaa sivustoa alas, kunnes näet kohdan HUUDA!)
Toinen huikea juttu tälle päivälle:
Minä kommentoin päivän KAUPPALEHDESSÄ, Pääoma palstalla tämän hetken sisustustrendejä, liki koko sivun kokoisella kuvalla!


Uskomatonta, että tällaisiinkin piireihin on sisutuskärpäsen siivet kantanut. :) Yrittäminen ja (bloggaaminenkin) on enimmäkseen aika yksinäistä puuhaa, eikä olalle taputtelijoita ole joka kulman takana. Siksipä otan aina välillä oman oikean käteni esille ja pamautan sillä kunnon btujun vasempaan olkaan ja sanon; "-no niin, kato nyt! Mähän sanoin että sä onnistut!" :)

5 kommenttia:

Mari M. kirjoitti...

Vau, aika hienoa :) siis Kauppalehteen pääsy (toki kirjainkin on hieno).

Johanna kirjoitti...

Jee! Pääsin koulun koneelta lukemaan lehden nettiversiota. Hyvä juttu ja kiva kuva!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Joo, mutta mistähän ne rypyt oli mun silmien ympärille tullut? Varmaan joku valokuvaajan tehokeino...? ;D

Eva- Kakkakaffe kirjoitti...

Moi! Taulunostaja tässä - piti heti käydä kurkistamassa sinun blogia. Oli kai vikaa, kun olisi pitänyt tehdä työt eikä jäädä tänne sinun ihanien postauksien joukossa. Itse en osaa mitään tehdä käsien kanssa, mutta onneksi voin kuitenkin ihailla ja ostaa toisten tekemät ;) Kivaa työpäivänjatkoa! -Eva

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Eva! Ja ihanaa työpäivän jatkoa myös sinulle! :) Mukavaa kun jätit kommentin, kun juuri mietin ja muistelin että mikä se sinun blogin osoite olikaan... Nyt sain se nimimerkkisi kautta! Tulen varmasti käymään vastavierailulla blogissasi! :)