3.8.2012

Evakkoretki

Kotona tehdään viemäriputken pinnoitusremonttia. Tämän takia ollaan oltu pari päivää evakossa appiukon nurkissa, ja sehän onkin käynyt ihan luxuslomasta! Ei ole tarvinnut pestä pyykkiä tai siivota. Lapsille on ollut uusia videoita ja aikuisille pihahommien sijasta piiiiiitkä viihtyisä parveke kaupunkimaisemalla. Ollaan syöty ravintolassa ja käyty iltakävelyllä Kauppakadulla!

Asunto on yhdistetty kahdesta kerrostaloasunnosta, eli neliöitä on paljon. Kodissa on kaksi kylppäriä, upouusi keittiö ja poreamme. Parin päivän visiitti täällä sai minut melkein jo luulemaan, että saattaisin viihtyä myös kerrostalossa!? Sitten tuli kuitenkin pienimmäisen itku-potku-raivarit rappukäytävässä, ja muistin miten sopiva se omakoti tälle kiljusen herrasväelle onkaan...

3 kommenttia:

Sed kirjoitti...

Tuo viimeisen kuvan lattialista jäi hämmentämään mua. Miksi se menee noin? :o

Appiukko kirjoitti...

Jos tarkoitat sitä, miksi listan "kuvioinnissa" on ysikymppinen kulma, sillä asentaja/rakentaja halusi tuoda hieman ilmettä listoihin. Jos taas tarkoitat sitä, miksi lista loppuu ikäänkuin liian aikaisin, se taas johtuu siitä, että seinä päättyy oven karmiin, jossa on sisennys. Ovi on ko aukosta poistettu.

Sed kirjoitti...

Vähän molempia tarkoitin. Ja tuo kyllä ilmettä listoihin :) Kiva idea.