28.8.2012

Aikamatka keittiöön

Tässä pieni aikamatka ruokailutilan eri vaiheista. Viisi vuotta sitten maalasin peräseinän mustaksi. Neljä varista istuskeli langalla seinän yläreunassa. Silloin hankin myös nuo raidalliset verhot, jotka ovat paikallaan edelleen! Kuvan ottohetkellä mietinnässä oli uudet valaisimet, joiden väriä tässä pohdiskelin. Lattialla pötkötteli häräntalja

 

Kolme vuotta sitten uudet valaisimet olivat roikkuneet katossa  jo jonkin aikaa,  ja musta seinä oli vaihtunut valkoiseen. Tuo suuri pohjoismaiden kartta on minulla tallessa vieläkin. Siinä on niin ihanan raikkaat värit, etenkin tuo "sisustuskärpäsen turkoosi"! :)

 

Viime syksynä ruokailutilaa suurennettiin ja viereinen pieni "piian huone" yhdistettiin tilaan. Pöytä on käännetty toisin päin ja Ikean tuolit on hiljalleen vaihtuneet Domuksiin. Väri maailma on palannut liki samaan kuosiin, kuin silloin viisi vuotta sitten. Myös alkuperäiset lamput osoittautuivat paremmiksi. Matot, liinat ja tapletit olen suosiolla jättänyt pois, sillä ne on aina siivotessa tiellä. Kun vieraita tulee (jos he eivät ole yllätysvieraita!) levitän keittiön ja pöydän väliin punasävyiden Kelim-maton.

(Sori vielä kaikille, että nämäkin kuvat on nähty täällä jo aiemminkin, mutta tällä hetkellä uusien kuvien tuottaminen on vain hieman hankalaa... Yritän saada uusia kuvia mahdollisimman pian! :))

 

 

4 kommenttia:

Tilda kirjoitti...

Hauska postaus, mukava nähdä, miten keittiö on muuttunut vuosien varrella. Kivat olivat ne edellisetkin lamput, keksitkö niille käyttöä?

PikkuBertta kirjoitti...

Kaikki kuvat omalla tavallaan persoonallisen tyylikkäitä.......mut..mitä materiaalia on tuo lattia ja mistä sitä saa,tilattua/ostettua:-tykkään:)

emilia kirjoitti...

Jumaloin nuita turkooseja lamppuja! Mistä roskalavalta ne poimit?

Liisa kirjoitti...

Heippa!

Kiva postaus. :)

Mulle tuo keskimmäinen kuva aiheutti wau-elämyksen, siihen vielä Domus-tuolit kun vaihtaisi, niin... Aivan ihana!