19.4.2012

Hot vai cool?Hotcool-laseja on räksähtänyt rikki säännöllisesti, mutta muovirenkaita niiden ympäriltä en ole raaskinut heittää pois. Minkään muun lasin ympärille renkaat ei passaa, mutta ranteeseen ne solahtaa aika mukavasti. Ostin Eurokankaasta tuota mustavalkoraidallista trikoota metrin, ja olen tehnyt siitä jo kolme hattua, pitkän kaulaliinan ja käsirenkaan. Kangasta on jäljellä vieläkin pieni kaistale! Mutta nyt en ehkä enää halua mitään raidallista ;D!

9 kommenttia:

Miss T kirjoitti...

Hauska idea!

sanna matilda kirjoitti...

Hyvä idis, mutta minä ainakin olen nähnyt (oon siitä melko varma...) Iittalan Outletissa myytävän irtokappaleina uusia lasiosia!

Meri kirjoitti...

Heei! Hyvä idea ja tyylikäs ennenkaikkea!:)

Meri kirjoitti...

Nii ja ekologinen myös!

Anonymous kirjoitti...

Se olisi ainakin järkevää! :) Lasit on nimittäin aika heppoisia ja toisaalta taas tuo rengas ei varmasti mene rikki ikinä... Mä olen saanut kuusi lasia lahjaksi vanhasta työpaikasta joku joulu, ja kolme on enää jäljellä. En ole alunperinkään ihan kamalan ihastunut laseihin ollut, eli nyt vaan odottelen, että loputkin kolme menee rikki ja saan kuusi uutta rannerengasta! ;D

Hanna-Riikka kirjoitti...

Vitsit, mistä ihmeestä sulla näitä ideoita pursuaa. Ihan loistava se tämäkin!!!

Minna kirjoitti...

Just toissapäivänä paukaisin rikki yhden HotCool lasin, ja mietin että mitä ihmettä nuille jäljelle jääneille renkaille tekee. Rannerenkaita en käytä, mutta nuista laseista tykkään tosi paljon, varsinkin niistä isommista <3 Pitänee yrittää bongailla jostain niitä varaosalaseja tai keksiä renkaille oma niksi :)

SH kirjoitti...

Noi lasit ihan onnettomia. Niin ohuita, että! Mulla on kaksi kappaletta, mutta en suoraan sanoen ole uskaltanut käyttää niitä lähes ollenkaan. :(

En uskalla viedä niitä oikein edes kirpparille, nehän hajoavat siellä heti jos ei vie lisämaksulliseen vitriiniin... Saati niitä kannata kenellekään postittaa.

Kiva idea päällystää se kankaalla koruksi! En tiedä onko ne ihan sopivat jokanaisen ranteeseen?

sisustuskärpänen kirjoitti...

Minulla on aika iso käsi, mutta jollain voi todella olla myös isompi, ja silloin tuon mahtuminen on kyllä tiukkaa... JA totta, lasit on todella heppoisia ja hauraita! Ja välillä muovirenkaat pureutuu lasin ympärille niin tiukasti, että niitä ei meinaa saada pois. Toisinaan renkaat taas tippuu ihan itsestään... myös renkaiden pois äheltäminen aina ennen tiskikonetta rassaa hermoja! Eivät ole todellakaan mitään arkilaseja.