26.2.2012

Sammakko 

Meillä on täällä ihan tolkuton kiire, niin kuin varmasti monessa muussakin ruuhkavuosia elävässä perheessä! Koko ajan on takaraivossa ainakin seitsemän tekemätöntä hommaa, niin kotona kuin töissäkin. Lapset tappelee tai kiukkuaa ja aikuiset on väsyneitä ja kärttyisiä. Huono omatunto painaa mieltä niin äitinä, vaimona, ystävänä kuin sukulaisenakin. Saatika että aikaa jäisi itsensä kuunteluun tai hoitamiseen (ja koska olemme juuri "sitä sukupolvea", myös sellaista aikaa haluaisimme!? :D) Media ja sieltä valtoimenaan tulvivat "tutkimukset?" eivät ainakaan yhtään  helpota suoriutumista tästä haastavasta elämäntilanteesta... Voi apua, jos olisin vielä sellainen suorittava äiti- tyyppi, joka haluaa tehdä aina kaiken oikein ja huolella!?! Minä koen, että ainut selviytymiskeino tässä hullun myllyssä on olla armollinen itselleen!  Myös nauraminen auttaa aika usein!

4 kommenttia:

Saa kirjoitti...

Mutta onneksi on sunnuntai, flunssa puskemassa päälle niin voi hyvällä omallatunnolla mennä kahden nuorimmaisen kanssa päiväunille ja unohtaa tuo kiire ja tekemättömät hommat hetkeksi.

Johanna kirjoitti...

Vaimona, äitinä, työntekijänä ja ystävänä on välillä hankalaa. Niin monta roolia naiselle ja kaikki pitäisi tehdä hyvin=) Ei tästä elämästä selviä järjissään jos kaikki yrittää tehdä täydellisesti. Onneksi osataan ottaa vähän rennommalla asenteella niin arjesta selviää! Kiva tietää että muillakin on välillä vähän hullunmyllyä ympärillä=)

Sanni kirjoitti...

Heipat tulin sanomaan, vaikkakaan en lakkaa täällä vierailemasta. Divaanista kuitenkin poistun huomenna. Silloin vanhan Villin pihan uusi ulkoasu julkaistaan ja on siellä pikkuarvontakin! Kiitos bloginaapuruudesta <3 !

Sanni kirjoitti...

Osote piti laittaa http://villipiha.blogspot.com (auki siis1.3.12)