13.2.2012

Hatut seinälle

Olen ajattelut ryhtyä hattuihmiseksi. Sellaiseksi "melko hienoksi" joka saattaa sopivat hatun kanssa käyttää myöskin kuninkaallista vilkutusta! (...hah hah ;D) Haastavinta tässä uudessa tyylissä on kuitenkin tähän asti ollut se, että en muista laittaa hattua päähän. Ja koska suunnitelmissa on hankkia monta uutta hienoa hattua (tuo pipo ei ole vielä yksikään niistä... :D) tarvitsevat hatut näkyvän säilytyspaikan!

 

Nämä hattutelineet syntyi säilykepurkeista. Sisälle saa sujautettua hattuun sopivat hansikkaat tai asusteet. Purkin ympärille voi kietoa kaulahuivin. Purkkien pohjissa on mustavalkoiset valokuvat, jotta tyhjillään oleva hattuteline ei näyttäisi törpöltä (taas tuo ihana mököttävä tyttö)! Vaikeinta oli saada purkkien reunat sileiksi, mutta pienillä pihdeillä terävät kohdat sai teiteltua piiloon. Maalaamisessa käytin Teknoksen Futuraa.

 

Ja hei, eikös tuo huivin kietominen hatun ympärille rusetiksi (kuva 1.) ollut myös hieno idea!? Vai onko se joku hattuihmisten ihan vakiojuttu? En tiedä, kun olen hattuillut vasta niin vähän aikaa...

11 kommenttia:

Myyrä kirjoitti...

entisenä tupperin myyjänä pitää kehua TW:n purkin avaajaa, sillä ei jää teräviä reunoja! :) mahtava idea :) miten laitoit purkit seinään kiinni?

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kahdella isokantaisella ruuvilla purkit tuli tukevasti kiinni. Ruuvinkannat jää kätevästi piiloon valokuvien taakse. Minun purkinavaajasta jäi ikävä törö vain siihen aloituskohtaan. Eliminoiko TW-avaaja myös nämä "piikit"? :)

Liinu / Moderni mummola kirjoitti...

Mahtava idea! :)

Riitta kirjoitti...

Todella mahtava idea. Oispa meilläkin tilaa tuollaiselle :)

Riikka kirjoitti...

Onpas vain hauska idea! Ja soma väriki purkeissa, on alkanu miellyttää omaa silmää :). Jos kehittelis jotakin uuteen kotiin sitten.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Riitta! Tällaisiahan voisi ruuvata vaikka vaatehuoneen seinään tai oveen sisäpuolelle!? Ja itsekin mietin, että jos minusta ei sitten lopulta tulekaan "hattuihmistä", voi näissä säilyttää myös paljon muuta; avaimet,kukkaron, aurinkolasit, postit ja siellä vaatehuoneessa jopa sukat ja alusvaatteet!?

sisustuskärpänen kirjoitti...

:) Nämä säilykepurkin on niitä keskisuuria, pienistä saa säilytystilaa jollekin muulle tavaralle ja isoissa mahtuu säilyttämään vaikka mitä!?

modernekohome kirjoitti...

Tosi hauskasti olet muokannut säilykepurkki-idean omaksesi, ihanalla värillä ja mustavalkoisilla kuvilla! Muutenkin kiva ja rento kierrätysfiilis koko blogissa :)

PaulaL kirjoitti...

Hieno idea!
Löysin blogisi jokin aika sitten, paljon ihania juttuja sinulla täällä :)

Talttuikohan « Höpsäyttäjät kirjoitti...

[...] ja hanskoja varten tuli päässä pyöriteltyä kaikenlaista, kunnes jostain pulpahti ahaa-elämys. Sisustuskärpäsen hattutelinepurkit muuntuivat meidän seinälle hanskalaatikoiksi. Jospa tilpehöörit nyt pysyisivät siististi [...]

Urbaani Nurmi-turbaani | Sisustuskärpänen kirjoitti...

[...] hattuihmiseksi tässä jokin aika sitten, ja elo on ollut oikein huoletonta ja tyylikästä (no, kuvissa se nyt ei ehkä ihan siltä [...]