30.1.2012

KausiväritJouluviikolla Cittarissa myytiin "väärän värisiä" lautasliinoja eurolla. Nythän nämä on jo ihan oikean värisiä! :)

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oi, tuli ihanan keväinen fiilis tästä postauksestasi. Totta, äkkiä ne väärän kauden värit muuttuvat oikeiksi.

Peurankello kirjoitti...

Noita Miinan kyyttöjä on serkullani (naapurisikin serkulla;) kasvatettavana. Ne ovat aivan upeita ja jotenkin niin ikiaikaisia. Lasten kanssa kesäisin niitä ihaillaan siellä serkkulassa. lampaitakin on siellä hurjasti ja kanasiakin.

Mape kirjoitti...

Ihana väri! Kevät <3

sisustuskärpänen kirjoitti...

Mutta eikö vain olekin jännä juttu, että miksi sitä ei millään osaa esim. nyt innostua joulukoristeista tai valosarjoista, vaikka niitä saisi poistopisteistä ihan poskettoman halvalla!? Katse ja himot vaan kääntyy kaikkiin ihaniin keväisiin juttuihin ja heleisiin väreihin!

ulappaliitäjä kirjoitti...

Ihan ensimmäiseksi voisin tässä sanoa, että olen seurannut blogiasi jo pitkään ja todennut että juttusi ovat aina vaan niin hyviä, vau! Olen useamman kerran miettinyt mistä niitä taiot. Kyseiseen aiheeseen kommentoiden, on kyllä tosiaan todettava, että mikä ihme siinä on ettei joulukoristeetkaan jaksa sytyttää joulun jälkeen. Seuraavana jouluna sitten harmittaa kun niihin saa taas sijoittaa ainakin tuplasti...

sisustuskärpänen kirjoitti...

Olipas mukava kommentti, Kiitos! :)