30.11.2011

PoroParittomia sormikkaita, muovinen kukkaruukku, Geomag-magneetteja, luovaa hulluutta ja nenäksi vielä irti leikattu peukalonpää. Petteri on valmis! No, ei se ihan sellainen muodikas peuranpää ole, mutta symppis se on!

 

(Kyllä, magneetit pureutuvat kiinni toisiinsa myös muovin läpi!)

10 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

*peuk peuk! Loistotulkinta, trendit kaipaakin usein vähän enemmän letkeyttä :)

Saara kirjoitti...

IHANA!

Maya kirjoitti...

Hahaa, hauskin näkemäni poro ikinä.

Jokke kirjoitti...

Hienoa luovuutta! Minä lisäisin vielä silmät.

Tiina Maria kirjoitti...

Vautsit, miten hauska:) Asiasta kolmanteen, mistäs tuo tyylikäs keittiökaluste on?

Reetta kirjoitti...

Hieno Petteri :). Nyt löyty käyttöä parittomille hanskoille ;D. Ikeassa näytti olevan kuvan keittiökalustetta muistuttavia mööpeleitä lasten leikkeihin (myös yläkaapeilla varustettuna). En ihan vannomaan mene onko kyseessä juuri sama kun en niin tarkasti katsonut, koska omat lapset ovat siirtyneet jo oikean keittiön puolelle apulaisiksi.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä vain, keittiö on Ikeasta! Joulupukki toi sen viimejouluna.

Hanna-Riikka kirjoitti...

Hah hah hah, tää on ihan hillitön. Ihana!

Dooda kirjoitti...

Heh, hieno versio Petteristä!

Hei, onko tuo lastenhuoneen lattia vinyylimattoa vaiko linoleumia? Jos mattoa, niin muistatko minkä merkkistä? Metsästän mustavalkoruudullista muovimattoa ja kaikissa tuntuu valkoinen olevan enemmänkin kellertävää/beigeä, tuo teidän näyttäisi sangen valkoiselta! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Dooda! Lastenhuoneen lattia on muovimattoa ja ostettu Terrasta. Se todella on mustaVALKOINEN! :) Merkkiä tai toimittjaa/valmistajaa en muista, mutta kannattaa kysellä sieltä Terrasta. Tämä matto oli halpaa, mutta näyttää silti ihan hyvältä. Pinta on sellaista vähän karheata, eli se ei luista. Likaa matto kyllä imaisee aika herkästi, mutta suurimmanosan olen saanut pestyä pois. Pari tussiviivaa lattiaan on kyllä jäänytkin...