28.11.2011

Nyt lähti lipsumaan......Mutta ihan vain tämän yhden postauksen verran. Haluan nimittäin vähän leikkiä muotibloggaajaa ja esittelen teille yhden kauneuteni(? hih) salaisen aseen! Reformin porkkanaöljy on 100% luonnontuote ja naamarasvaan (...anteeksi kasvovoiteeseen) sekoitettuna antaa iholle luonnollisen päivettyneen  ja terveen sävyn. Nyt kun kesästä ei ole jäljellä enää edes rusketusraitoja pelastaa tämä öljy meidät valkonaamat!

 

Ja koska kyseessä on puhdas luonnontuote, voi tätä huoletta taputella myös luonnostaan kalpeiden suomalaislasten poskille. Öljyä löytyy varmasti lähes kaikista luontaistuotekaupoista.

 

...Huh! hyvinhän se meni :) ja katsokaapas kuinka paljon meillä on jo lunta!

5 kommenttia:

siru kirjoitti...

Tykkaan myos porkkanaoljysta, mutta yksi korjaus: kylla suomalaislapsia on monenvarisia. Omallani on ihana olive-skin, kauniin varinen keskella talveakin ja ruskettuu hirmu nopeasti.

Hanna-Riikka kirjoitti...

Loistava idea.
olen niin kalkkilaivan kapteeni talvisin, joten taidan kipaista hakemaan ja testata moista!!

Pippa kirjoitti...

Poikkesin vain sanomaan, että jos pop-up-myymälän bannerin pitäisi johtaa jonnekin, niin siellä on yksi http liikaa.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Pippa! :) Hanna-Riikka: öljy on todella riittoisaa ja varsinkin jos sen sekoittaa rasvaan. keväällä sillä voi rasvata myös sääriä ja käsivarsia! Siru: tuo on totta. Minullakin on yksi niin nätisti ruskea lapsi, että välillä olen ihan miettinyt että mistä se on kotoisin ;D kun taas kaksi muuta loistaa valkoisina kuin äitinsä.

elämäni matkat... kirjoitti...

Jaahas, tarttis varmaan tämänkin mamman kokeilla moista ihmettä täällä pimeyden keskellä. Kiitollisna vinkistä.
On muuten hienoja kuvia sulla, taas.