14.8.2011

KylppäriremonttiKylppäriremontti aloitettiin viime vuoden marraskuussa ja valmista tuli tämän vuoden tammikuussa.  No, ei nyt ihan valmista, sillä takka jäi vielä käsittelemättä ja pyykkikuilun "reunat" keksimättä. Perjantaina otin itseäni niskasta kiinni ja tein takkaseinän valmiiksi! Käsienpesualtaan alla olevasta pyykkikuilusta  puuttuu vielä reunat, mutta niitä ei voi vain ostaa, vaan ne tulee vastaan joskus jossain sattumalta...

 

Remontissa kaadettiin seinä kylppärin ja takkahuoneen välistä. Nyt tila on kylppäri takalla, tai takkahuone suihkulla!?

Hakusassa olisi vielä joitain kivoja jakkaroita takan eteen. Tavoitteena kuitenkin oli, että täällä on tilaa kuivatella, leikkiä, rasvailla jalkoja ja paistaa saunamakkaroita, eli liikaa kalusteita en tänne halua. Tunnelma on jotain yleisen saunan ja loftin väliltä, eli juuri sitä, mitä haettiinkin!

 

Ylimääräisenä luxuksena on suihku josta sataa, pyyhepatteri, puukiuas (nyt pidän tätä jo plussana;) ja se pyykkikuilu, josta pyykit tippuu suoraan alakerran pyykkitupaan. Kaikkiaan remontti onnistui oikein hyvin ja olemme olleet varsin tyytyväisiä.

 

Tästä remontista onnistuin jo MELKEIN tekemään sellaisen ennen-jälkeen-jutun! Alapuolella olevissa kuvissa kylppäri/takkahuone on ennen remonttia. Alunperin tiiliseiniä peitti tummuneet kuusipaneelit, jotka on jo kuvaushetkellä ehditty repiä pois.

 (Vihreä penkki ja S-kirjain Romuritarilta)

(Remontissa urakoi Sisustus-Jiiri)

8 kommenttia:

annu kirjoitti...

No huh huh! Aivan mahtava!

kotilo kirjoitti...

Siisti!

Jasse kirjoitti...

Aivan mieletön muutos, todella paljon parempaan suuntaan!

Sari*ll kirjoitti...

Aivan mahtava tila :) Hienoa kun joku uskaltaa ajatella "ei perisuomalaisesi" niin tulee uusia hienoja tiloja. Ja kuulostaa todella käytännölliseltä tuollainen että saunan jälkeen, ja miksei siinä välissäkin, voi istahtaa ja kuivatella rauhassa.

Sarp kirjoitti...

Viihtyisä tunnelma ja tehty omiin tarpeisiin -
ei kaavoihin kangistuen.
Suihkuseinä aaltopellistä on loisto idea!
Kyllä tuolla rasvailisi omiakin jalkoja.
Pyykkikuilua en hahmottanut kuvista...

sisustuskärpänen kirjoitti...

Pyykkikuilu on vielä tällä hetkellä vain reikä lattiassa! :) Reikä on kuitenkin tuolla käsienpesualtaan alla, joka on peltiseinän ja "pienen"tiiliseinän välissä. ...Pesuallas on Ikean Vitviken, metallijaloilla (ja kuten varmaan useimmilla, sen päällä lojuu hammasharjoja, rasvoja, harja, tukkapampuloita yms. Siksi se on varmaan rajautunut kuvistakin niin luontevasti pois! ;))

elämäni matkat... kirjoitti...

Upea uudistus! Tahtoo kans ;)

saara kirjoitti...

Aivan mieletön "pesula" teillä, upea!