9.7.2011

Ihan vain väliaikaisesti!?Tänä kesänä olen onnistunut hienosti kiertämään alennusmyynnit ja sitkutellut vain kelistä toiseen vanhoilla koltuilla. Vaatehuoneen järjestely ja siivous toi kuitenkin edes vähän pintaan sitä intoa, minkä yleensä kannan tänne vaateliikkeen muovipussissa.

 

Tämä vaatehuonehan on se "väliaikainen?" jonne vaatteeni muutti noin vuosi sitten, kun pinkki pukeutumisbuduaarini otettiin toiseen käyttöön. Hyllytilaa on liian vähän, eikä Ikean pahvilaatikotkaan ole mikään maailman kätevin vaatteiden säilytyspaikka. Hyvää on kuitenkin väljät rekit, pitkä koruille varattu hylly, luonnonvalo ja sopivan kirpputorimainen meininki (liian valkoisissa laatuputiikeissa en yleensä tunne oloani kovinkaan kotoisaksi).

 

Jos vaatteeni on vielä ensikin kesänä tässä samassa tilassa, niin silloin viimeistään hommaan tänne lisää sähkövaloa, nauloja seinälle kaulakoruja varten ja edes jonkinlaisen peräntarkistuspeilin!

 

Ps. Idean vaatehuoneen esittelyyn sain Adalminalta, eli laitan haastetta etenpäin myös muille bloggareille, miltä teidän vaatehuoneet näyttää?!

 

3 kommenttia:

Myyrä kirjoitti...

huh! empä taida lähteä leikkiin mukaan ja sitä esittelemään ;D meillä se toimii nimittäin myös varastona ja on ovea myöten täynnä tavaraa, kokoa sillä on about 1,5m*1,2m. Vähänkö nauttisin jos saisin omille vaatteille kunnolla tilaa, välillä tekee löytöjä omasta kaapistaan kun ei kerralla näe mitä se pitää sisällään.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä vain, tila on minunkin mielestäni vaatehuoneen toimimisen kannalta se kaikkein olennaisin asia! Kun vaatteet saa väjästi ja kunnolla esille, välttyy monilta hermojen kiristelyiltä... Avorekki on aika oivallinen apu ja siinä kun pitää vain "parempia vaatteita" voi sen ihan hyvin hinata vaikka olohuoneen tai makkarin nurkkaan!? :)Tai nuorena, kun en omistanut vielä yhtään taulua, ripustin vaatteet hengareissa olkkarin seinälle, särmään riviin, toisiinsa sopivat yhdistelmät valmiiksi silitettyinä ja päälle pantavina! (...silloin oli vielä aikaa mallailla niitä yhdistelmiä ja silittää jopa sukatkin...:D)

adalmina kirjoitti...

Näyttää ihanan siistiltä! Minun vaatehuoneessa on yhdessä kulmassa ollut melkoinen "vaateräjähdys" jo jonkin aikaa, en vain ole saanut itseäni niskasta kiinni sen suhteen. Mutta näiden kuvien katselu kyllä kummasti antaa motivaatiota, että josko vaikka tällä viikolla siellä siivoaisin! :)