6.5.2011

Meillä on ihanat sohvat!
Toisiaan vastatusten istuvat ihanat, mustat, kantikkaat nahkasohvat. Toinen löytyi n. viisi vuotta sitten roskalavalta (!?!) vain pienen pieni reikä keskimmäisessä istuinosassa. Pari kuukautta sen jälkeen ihan samanlainen tuli vastaan Askon postomyyntipäivillä vain 300 eurolla! Ihanaa! Tänään lattialla ollut talja kiipesi toisen sohvan päälle tuomaan vähän valoa ja countrya sisustukseen! Pätkän verhotankoa tumppasin tuonne istuin- ja selkäosan väliin, jotta talja pysyisi paremmin paikallaan. Aika rento! Ja samalla peittyi se pienen pieni reikäkin, joka on näinä vuosina hiljalleen tehnyt uutteraa aluevaltausta...

Ps. meillä on muuten aivan kamalat lattiat! Miksei lattiassa voisi ennemmin olla tuollaista ammottavaaa reikää, että se olisi pakko vaihtaa?

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Sinulla on käynyt tuuri! Miksen minä koskaan kulje sellaisten roskalavojen ohi :)Hyvä idea tuo verhotanko! Taidan sen kopsata, kunhan pääsen muuton jälkeen taas vauhtiin. Meillä on hirveä sohva (minun mielestä) ja sen päälle levitän ison lampaantaljan. Eikä se ole oikein pysynyt paikallaan, nyt tiedän, miksi niksi auttaa. Kiitos!

Senni kirjoitti...

Mä niin tykkää tästä! Moni ois heivannut ton sohvan reiän takia kaatikselle, mutta sä vaan ideoit uutta tästä!! Vanhat tavarat kunniaan!Iloista ja aurinkoista viikonloppua teille! :)

mp kirjoitti...

Voishan siihen kaipaamasi lattian reiän päälle laittaa vaikka maton?!

Hanna kirjoitti...

Itelle ei oikein nappaa nuo kuolleet elaimet. Nahkasohvat jotenkin menee ja muu nahkahuonekalusto, jos se on juuri tuollaista siistia mustaa tai yksivaraista nahkaa, jossa se elaimellinen elementti on ikaan kuin kadonnut, mutta tuo nahkalapyska.. vai mika lie talja.. Se on vahan kuin ne karhunpaataljat, joissa on viela se paa tallella, joita joillain on takan edessa mattona. Ne on vaan vastenmielisia mielestani. Muuten oon kyl sun blogin sisallosta diggaillu.