11.3.2011

...on apukin lähellä!
Tiukkaa on yrittäjän alkutaival! HairStoressa jouduin tyytymään kaupan halvimpaan shampoo- hoitoainevalikoimaan. Oikeastaan se ei haitannutkaan mitään, koska kotona kuorin etiketit pullojen kyljistä ja vaihdoin omat eliksiirimerkit tilalle! Jatkossahan näihin voi työntää vaikka mäntysuopaa, eikä tukka huomaa mitään! :)

11 kommenttia:

LODE kirjoitti...

=D Hauskat ! Nimim. juuri kampaajalla valitsin shamppoot ja hoitoaineet kylppiksen mukaan -en hiuslaatuni. ;)

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Ai kamala. Repesin ihan täysin tuolle ajatukselle tukan huijaamisesta. :D

Helena kirjoitti...

Ei oo totta!!!! Ihanat purkit, mistä sait punaiset ristit?

Ira kirjoitti...

Mä olen koukussa tähän sun blogiin, ja olen luultavasti saanut muitakin koukutettua. Mä aina vinkkaan tästä, kun hyviä blogeja kaiken maailman palstoilla kysellään. Kiitos erinomaisista ideoista, elämänilosta ja -mausta.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oi, kiitos paljon kannustavista sanoistasi Ira!! :) Ja Lode: Juuri oikea asenne visuaalisuus ratkaisee! ;)! Kottaraiselle terveisiä! ja Helena, tuo tarra on sellaista metritavaraa, jonka joskus ostin kirpparilta. Rullasta on riittänyt punaista tarraa vaikka mihin askarteluun ja se on laadultaan todella hyvää! Luulisin, että se on jotain "ammattilaisten kamaa", kun on niin helppoa käsitellä ja leikata ja on kestävääkin.

Ira kirjoitti...

Mä luulen, että tota tarraa saa esim. Etolasta.

Ira kirjoitti...

Nyt on vielä pakko kysyä: mistä toi metallihylly on noille pulloille? Mulla on ollut sellainen haussa, enkä selvästikään osaa etsiä oikeasta paikasta.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Ira: tuo hylly on remontin toteuttaneen Sisustus-Jiirin tekosia! ;) Me ei oikein osattu remonttivaiheessa haluta/kaivata mitään hyllyä tai syvennysta pulloille, mutta heti kun arki suihkun käytössä alkoi, huomattiin, että lattialle pullot on TOSI epäkäytännölliset... Mitään erillistä häkkyrää ei tietenkään haluttu. Jiiri ehdotti liimattavaa, erillistä, krominväristä hyllyä!?! Hintaa tulisi n. 100€ No, se otettiin ja näin hieno tuli!! :) En ollut näkemässä miten tämä toteutettiin, mutta hyvin se toimii ja se on tosi tukeva, vaikka onkin kuulemma tosiaan liimattu!?! Kyselepä joltain remppa-Ranelta enemmän!? :)

Ira kirjoitti...

Kiitos vinkistä, Sisustuskärpänen. Meillä on nyt entiseltä asukkaalta jäänyt muovinen kulmahylly ja mä vihaan sitä. Haluaisin tuollaisen metallihyllyn aika korkealle, jotta kaikki putelit saisi riviin. Lastenhan ei niihin tarvitse yltää.Onko hylly siis liimattu seinään kiinni?

Kristina kirjoitti...

Hyvä idea! Maailma on täynnä rumia pakkauksia ja hej mix ihmeessä mainostaa muitten tuetteita omassa kylpärissä...?

Maija kirjoitti...

Ilonpilaaja tässä hei ;). Punaisen ristin kuvat shampoo-pullossa omassa kotona jemmassa on ok, mutta oikeastihan se on kansainvälisesti tunnustettu suojamerkki, jonka käytöstä on laadittu tarkat säännöt ja lait. Merkin aseman vuoksi sitä ei saa siis käyttää kuin asianomaisissa yhteyksissä. Tätä eivät monetkaan tiedä ja jotkut yritykset ovat joutuneet vetämään tuotteitaan pois markkinoilta punaisen ristin väärinkäytösten vuoksi. Viestini on siis rauhanomainen :)!PS: Ja hieno on tosiaan tuo metallihylly!