25.1.2011

Yksinkertaisella on yksinkertaiset ideat...

...mutta toisaalta, yksinkertaiset ideat on yleensä myös niitä parhaita! :DD

("Laatukristallit" on peräisin Alkosta)

7 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Noita Alkon laatukristalleja on meillekin kertynyt...mut kirpparilta...ne on muuten tosi mukavia vesi ja mehukaatimia..ei mulla muita olekaan.Sinä olet ne hauskasti koristellut...täytyypä pistää idea korvantaakse...voi aina juhlateeman mukaan koristella:)Mites Remppa edistyy:))

Elli kirjoitti...

Onpas kiva idea! :) Mitenkas noista sitten kaataa ettei helminauhat lillu lasissa?

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Elli: No, ote otetaan tietenkin tuosta kaulasta, silloin käsi toimii stopparina! Toisaalta, jos taas kaulasta ottaa kiinni tuon väljän käsikorun päältä, niin pullo jää pöydälle ja koru jää käteen... eli ei tämä nyt niin älyttömän loistava idea tainnutkaan olla ;o hihi hih...Pikkubertta: remontti etenee h i t a a a a a s t i! Kun saimme suihkun käyttöön , on työn nopeus tippunut noin 90%. Olemme rakentaneet saunaa itse, eli eipä olla paljon rakennettu ;) Ruokahuoneprojektikin seisoo samoissa uomissa! Mutta ei täällä silti olla laiskoteltu, hommia on vaan niin maan per...(tiedät kyllä! :) Nyt on vähän aikaa rakentelut jäissä ja pakko keskittyä muihin hommiin... Siellähän ne paikallaan odottelee :)

Anonymous kirjoitti...

Ihanaa.. ratkaisit minun ikuisuusongelman kun olen etsinyt sopivaa vesikannua. Rantulle kun ei tahdo sopivaa löytyä ;) Mutta tuo sopii monenlaiseen tai ainakin "sitä oikeaa" odotellessa ;)Kiitos mukavasta blogista, seuraan tätä säännöllisesti vaikka valitettavan harvoin kommentoin.Sari

Samma kirjoitti...

Mistäs päin Alkoa tollasia ristalleja kantsis mennä vilkuileen? Kun käy pitkäripasessa noin kaks kertaa vuodessa, jää kaikki hienoudet huomaamatta!

Maria L kirjoitti...

Meillä on myös noita karahveina mökillä. Ja kukkamaljakkoina myös.Ainut vaan, että se viini ei ole kovin hyvää... mutta aina sen jollekulle saa juotettua :) Merkiltään viini on ''Paul Masson''.

Dooda kirjoitti...

Hehee, tunnistinkin heti nuo pullot Massoonin Pauliks! Ja minusta se on o i k e i n h y v ä ä viiniä :)