12.12.2010

Hommat etenee!


Kuten olen jo aiemminkin avautunut, tämä meidän kylppäriremontti on paitsi keventänyt rutkasti kukkaroa, niin myös sydäntä! On ihanaa tietää, että seinien välissä ei kuki mikään kutsumaton sienirihmasto ja että viemärit todella vetää ja oikeaan paikkaan! Todella hyvä ratkaisu oli myös se, että teetämme työn kokonaan ulkopuolisella. Ensinnäkin, 1) työ etenee joka päivä, 2)  työnjälki on sellaista kuin pitääkin, ja 3) on rauhoittavaa tietää, että vesieristeet ja höyrysulut on ammattilaisten tekemiä!
Pääpiirteittäin tila alkaa jo hahmottumaan ja kaikenmaailman "koristeluideat" onkin jo alkanut pyörimään päässäni! Minkälaiset istuimet takan eteen? Minkälainen pyykkikori? Missä hammasharjat säilytetään ja olisiko ne poronsarvet paikallaan tuolla saunassa? Ostanko samaan konkurssiin ylelliset bambupyyhkeet kaikille, vai olisiko raikkat keltaiset Ikea pyyhkeet ihan hyvät?
IIIIIIiiiiihanaaa, kohta tää on OIKEASTIKIN valmis! :)

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Voi miten kiva, että teillä homma etenee! Odotan innolla lopputulosta. Ja ihanaa, että jaksat olla niin energinen kaikkien projektiesi kanssa.

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Millaiseen valaistukseen olette päätyneet? Meidän kylppärirempassa seaiheuttaa päänvaivaa ja pitäisi ratkaista ennen kuin sähkömies tulee hoitamaan hommansa! Vaikeaa. Oikeasti kylppäreihin on tosi pieni valaisinvalikoima ja tyyli on hirmu yksipuolinen!

Anonymous kirjoitti...

Hienolta vaikuttaa!Kirjoitin tuossa aiemmin meidän hiukan "samanlaisesta" talosta.Tosiaan, vaikka minulle kyllä kelpaisi se meidän alkuperäinen kylppäri vielä jokusen vuoden, vastahan sitä muutettiin, mutta juuri tuo, että olisi ihana keventää sydäntä mahdolliseseti sillä tiedolla, että lattian ja seinien välissä ei olisi mitään ikäviä yllätyksiä. (Onko teiltä löytynyt mistään ylläreitä?)Kylpyhuoneemme lattian alla menee nuo patteriputket myös, ihanan lämpöinen lattia, mutta juuri tuossa kohtaa taitaa olla se riski putkien suhteen, ovat voineet saada kosteutta (saumausainetta ei ainakaan enää juuri ole ja on siellä muutama särökin). Putkimies sanoi meillekin, että muualla putket ovat varmasti ihan ok, kun kosteutta ei ole tullut ulkopuolelta.Sain muuten myös sellaisen käsityksen, että viemäriputketkin voivat kestää aika kauan (tällainen lavea ilmaisu).Mutta tosiaan, onpas kiva seurata teidän remonttia :)t. Anna

RUMBO kirjoitti...

Wau! Näyttää hyvältä. Ihanaa tuo sisustusmiettiminen.

PikkuBertta kirjoitti...

Kiva,että homma etenee...niin ja neljäs hyvä puoli toisella teettämisessä on,että saa kotitalousvähennyksen...ettehän unohda sitä...Joo...me naiset tupataan sisustamaan,ennenkuin eka seinä on valmis...näin ainakin meillä:)Mukavaa viikkoa :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Ihan totta Bertta, tuo kotitalousvähennys on tosiaan myös yksi painava syy, että ulkopuolisella kannattaa teettää! :)Meillä ei löytynyt mitään yllätyksiä laattojen alta (ihme kyllä!) vaikka mitään kosteuseristyksiä sun muita ei todellakaan oltu silloin -67 laitettu! Toisaalta, vaikka lattiassa olisikin jotain hometta ollut, se olisi luultavasti lähtenyt purkumiesten mukaan, sillä lattiasta otettiin ainakin 30cm tavaraa pois ennen uuden lattiavalun laittamista...Tuo valaistus on todella vaikea kysymys! Itsekin ajattelin, että valon pitää olla juuri tietynlainen, sellainen dramaattinen ja kuitenkin väriltään lämmin! No, kun sitten tutustui valikoimiin, alkoi mielipiteet pyöristymään, koska malleja on todellakin on aika vähän! Meille tulee ihan perus upotetut sporit... aika tylsää, mutta totta ;))

Tuulella kirjoitti...

Hauskaa katsoa näitä kuvia, kun teillä on tuota tilaa aika paljon. Itselläni on juuri valmistunut kylppäriremontti 2,4 neliön tilaan.Sama juttu: valaisinvaihtoehtoja on rajallisesti, etenkin, kun pysyy kostean tilan valaisimissa. Niinpä kompromisseja joutuu tekemään.Kotitalousvähennys on tosi hyvä juttu ja etenkin, kun teettää loppuvuodesta remontteja. Laskettamalla parille kuukaudelle uuden veroprosentin saa rahat palaamaan nopeasti takaisin.