9.11.2010

Leka heiluu!
Nyt on kylppäriremontti alkanut! Suuren taistelun kävin itseni kanssa, kun mietin säästänkö noita ihania turkooseja laattoja EHKÄ joskus alkavaa mosaiikkiharrastustani varten. No, onneksi en sitten kuitenkaan alkanut niitä hamstraamaan, sillä sata muutakin projektia odottelee pitkin nurkkia EHKÄ joskus iskevää innostusta...
Alimmassa kuvassa on sauna, jonne aloinkin jo eilen kaavailemaan uutta käyttötarkoitusta ;)
Entä jos saunan tilalle tekisikin Ihanan tunnelmallisen ammehuoneen?! Sellainen pienen span!
Me nimittäin olemme todella laiskoja saunomaan, ja koko saunan uusimista mietittiin pitkään juuri sen käytön vähyyden takia.
Tällä kertaa kuitenkin isäkärpänen pysyi vankkana (ja järkevänä?) eikä syttynyt visioilleni... (katsotaan vieläkö tänään keksin jotain ;) Vaikka kyllähän tästä varmasti ihan mukava saunakin tulee!

Nyt sitten vain puretaan ja rikotaan ja loppuviikosta ryhdytään jo rakentamaan uutta! Koko projekti olisi tarkoitus saada valmiiksi ennen vuoden vaihdetta, mutta aikataulu on aika tiukka, sillä esim. lattiavalu kuivuu jo neljä viikkoa. Tällä kertaa emme touhua itse, vaan remonttin suorittaa Sisustus Jiiri. Innolla odotan kuinka homma etenee ja mitä kaikkea vielä keksinkään haluta lisää tässä matkan varrella ;)

5 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Ihanaa nähdä välillä ihan KUNNON remonttihommia :) Siellä on todellakin tapahtunut. Odotan innolla tulevia kuvia ja edistymistä.

eve kirjoitti...

Huh, siellähän on oikein kunnon meininki! Jaksamista rempan keskelle :)

Nina kirjoitti...

Wau, meillä sama juttu saunomisen kanssa. Odotan innolla kuvia jospa mekin saataisiin aikaiseksi..no keittiö laitetaan ensin sillä sitä käytetään.

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Aika kiva turkoosi noissa laatoissa! Tiiliseinät on niin makeat, että vetäisin johonkin kohtaan vaan lasin päälle ja jättäisin näkyviin! Pitääpä seurata tarkasti nyt kun omassa kodissa on tismalleen sama vaihe menossa (ja blogissa myös:).

Susanna kirjoitti...

Joskus todella on ihanaa, kun hommat hoitaa joku ammattilainen, eikä itse tarvitse osata aivan kaikkea!Ammehuoneelle ääni minulta! :-)