26.11.2010

Aito kopioKirpparilta löytyi ensin petroolin värinen puinen kynttilänjalka ja heti seuraavalla reissulla pienempi kultainen. Keittiö pöydällä sijoitupaikkaa odotellessaan, oli toinen näistä saanut kaulaansa käsikorun. Tämän plagioinnin toteutti taatusti Aarikasta ja Keisarinnasta totaalisen tietämätön touhukas leikki-ikäinen! Ehkäpä jotenkin näin on tuo aito klassikkokin aikanaan syntynyt?! Ja tämä muuten todistaa taas myös sen asian, että koska kaikki maailmassa on jo keksitty, voi saman oivalluksen tehdä useastikin! ;)

6 kommenttia:

eve kirjoitti...

Hehee! Aika mainio stylisti sulla siellä!

RUMBO kirjoitti...

Minä tein ihan sumeilematta itse Keisarinna-kopsun muutama viikko sitten.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Pakko oli heti käydä kurkkimassa mitä Rumbo on tehnyt, ja idea tuolla blogissa tosiaan aivan sama! :DD ...Edelleen peräänkuulutan sitä, että hyviä ideoita voi keksiä monta kertaa... :)

Pilvitarha kirjoitti...

Hienosti oivallettu!Ja voi vau tuota teidän leikkihuonetta! Kuopus istuu tässä sylissä ja on ihan että "mennään äiti tonne, näytä vielä!" :D

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Siistejä! Olen yksi niistä "aidoista haaveilevista"...Pitää varmaan tyytyä itsekin tuollaiseen, jota arvostan kuitenkin itse tehtynä enemmän kuin halpaa kopiota!

Marissa kirjoitti...

Tähän nyt sanottava että nää aidot kopiot on upeita! Kuuluun niihin, joille ei ole auennut Aarikan muotokieli ja kauneus....