19.10.2010

Inkkarit ja länkkärit


 

 

 

 

Kirpparilta löytyi aika räyhän värinen paksu "rastatukka kansan" villaverho. Hetken pyörittelin kangasta käsissäni ja siitähän tuli kaksi hauskaa tyynyä! Minulle tulee näistä mieleen ihan intiaanien tiipiit, mutta isäkärpänen sanoi, että nämä on niitä "aitoja" Tripp-mehutetroja... :)
Ps. Länkkärit on noita sinisiä ukkoja ja inkkarit oransseja. Rautatietä rakentaa tietenkin länkkärit.

12 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihanat!

Heidi kirjoitti...

nepäs on vekkulat ja varsin sympaattiset mehutetran uudelleen muodustumat.

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Hei, hauska toteutus! Millaiset kaavat sulla oli kolmiötyynyyn? Olisi kiva, jos laittaisit blogiisi pienen selvityksen työvaiheista!

Pilvitarha kirjoitti...

Nyt olin isäkärpäsen kanssa samoilla linjoilla, pillimehu tuli mullekin mieleen :)Mutta myös tiipiit ja pyramidit.

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Kaipaan niin niitä pillimehuja! Maailman epäkäytännöllisimmät ja ihanimmat. Toivottavasti niitä tehtäs joskus edes pieni erä muisteloita varten.

RUMBO kirjoitti...

Mahtavan väriset!

Atsalea kirjoitti...

Onpa kivat! Ihana tuo muoto, nuo ovat varmaan täydellisen kainalon alla kyljellään löhötessä.

Saara kirjoitti...

Siis UPEAT!!!! Mä en kestä. Alan pikkuhiljaa olla sitä mieltä et mulla on jonkun asteinen fetissi näihin sun tyynyihin... Tahtoo kaiken!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Saara (ja muutkin!) mä en jätä näitä itselleni, vaan ovat kyllä tulossa myyntiin tuota pikaa! :) Tai sanotaan nyt vaikka heti äkkiä epävirallinen hinta: 48€ MOLEMMAT! Ja Saara, jos olet "se" Saara niin sinullahan on vielä tarjouskuponki käyttämättä! ;)

Nalle kirjoitti...

Joko ne meni? Ihanat!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Nalle: Ei ne vielä mennyt! Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com jos haluat tyynyt ostaa! Kohteliaisuuden vuoksi varmistan vielä Saaralta, että hän ei niitä halua...Leena: Kaava on hyvin yksinkertainen. 1) Leikkaa ensin palat neliön malliselle tyynylle. 2)Ompele kolme sivua kiinni. 3) Ompele neljäs sivu kiinni (jätä kuitenkin täyttöaukko!) niin, että molemmat sivusaumat tulee vastakkain keskelle ommeltavaa sivua. 4) täytä tyyny ja sulje täyttöaukko. Siinä se on! :) Toivottavasti selkesi! Kankaan nurjalle puolelle silitin vielä liimakankaan tukea tuomaan. Ompeluintoa!

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Pitää kokeilla heti huomenna:)