17.6.2010

Terveisiä navetasta!Viikko sitten kävin sellaisessa navetassa, missä oli kaikkea muuta paitsi eläimiä. Näitä patjan runkoja oli kaksi, plus ihanasti ruostunut samanlainen 120 cm leveä, plus kaksi vielä "kääreissä" olevaa runkopatjaa! Navetan emäntä on kuulemma löytänyt navetasta jo monta kesää "-vaikka mitä!"
Tämä on ehdoton matkailukohde tulevalla kesälomalla, sillä tämä löytö tuntui olevan vasta alkuraapaisu!
Mitähän tästä rautalankavirityksestä nyt sitten keksisi? "-No tästähän nyt voi keksiä ihan mitä vaan! "

15 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Tuo on hieno! Itse piti muutama vuosi sitten laittaa moinen seinälle, mutta mies katsoi sen verran kieroon ja sanoi oman sanottavansa, joten meille ei sellaista sitten tullut.Ihailen sitä sun kuvissa.

Katja kirjoitti...

No sehän on hieno noinkin. Melkoinen navetta onkin se mistä löytyi jos tuollaisia lisääkin on :)

PikkuBertta kirjoitti...

Jossain lehdessä näin,että tuollaisesta oli laitettu eteisen seinälle ja tehty siitä kenkäteline.Siis kenkiä vain noihin vietereiden valiin...tai jotenkin sillai

MURUHUTTU kirjoitti...

Minäkin olen haaveillut tuollaisesta seinälle...Hieno!

Heidi kirjoitti...

Olen vieraillut yhdessä asunnossa, jossa oli juurikin tuollainen oikein ruostunut nostettu seinälle ja ompa sama koti joskus esitelty jossain lehdessäkin muutama vuosi sitten.

Anna kirjoitti...

On kyllä hieno! Löysin itse eilen samnlaisen metallinkeräyksestä. Ehjä, mutta likainen, enkä saanut kuljetettua kotiin. Jäi sitten sinne, harmi :)

Sari. kirjoitti...

Oi, metkaa!

Anonymous kirjoitti...

Yhdessä blogissa on kiva idea kuvana, miten on hyödynnetty lasien pidikeenä!Toivottavasti linkki toimii:http://keltainentalorannalla.blogspot.com/search?updated-max=2010-06-13T12%3A10%3A00%2B03%3A00&max-results;=40Blogiasi lukeva maalari

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos "maalarille" linkistä :) ja tuo idea laittaa kenkiä säilytykseen moiseen, oli myös aika mielenkiintoinen! Itse mietin, että tästä saisi ilmavan ja hauskan tilanjakajan, tai vaikka ulos pienen "seinän" johon voisi laittaa kasvamaan jotain köynnöstä. Rumbon kommentti nauratti myös, sillä aika kierot katseet minäkin sain kun virittelin tätä seinälle! On kuulemma "-jo vähän liiankin taiteellinen..." ;)

Anonymous kirjoitti...

Hei Sisustuskärpänen!Löydettyäni blogisi olen sitä innolla seurannut. Meillä saman aikakauden talo kuin teillä ja innokkaana tätä sisustamme, tai siis minä suunnittelen ja miesparka joutuu aina toteuttajaksi ;) . Itselläni haaveena saada yhdistettyä kaikkea uutta ja vanhaa.... tuo välillä haasteen yhdistää uusia selkeälinjaisia huonekaluja mummon perintömööpeleihin.... ikuisuusprojektihan tämä talon remppaaminen tuntuu olevan, mutta samalla aivan ihana "harrastus" Uutta päivitystäsi innolla odottaa nainen itäsuomesta.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Terveisiä myös täältä itäsuomeen! Tämä talo on meillekin tosiaan ikuisuusprojekti ja joskus ihmettelenkin, miksi jotkut kyselee, että milloin teillä on valmista? Silloin voidaan kai jo puhua harrastuksesta, kun ei ole edes tavoitteena saada valmista. :) Nyt taitaa tulla postauksia vähän harvemmin, kun me lomailemme ja teemme joitain vähän isompia projekteja, kuten talon maalausta. Mutta kiva kuulla, että joku jossain odottelee uusia juttuja, ja varmasti niitä on myös tulossa!Mukavaa kesää kaikille.

Mai kirjoitti...

Hei! Tiedätkö, mistä blogisi "haamupäivitykset" johtuvat? Blogilista ilmoittaa monta kertaa päivässä, että blogisi olisi päivittynyt, vaikkei näin olisi tapahtunutkaan. Olisi ihanaa, jos todella päivittäisit niin usein! :)

SalSaDesign kirjoitti...

Ou nou, tahtoo tuollaisen myös! Oiva postikorttiteline, hattuhylly tms.

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi harmi, kun tuo "haamupäivitys" kiusaa Teitä, blogiani seuraavia... :(en osaa sanoa mistä on kysymys, mutta olen kyllä saanut palautetta tästä asiasta ennenkin. Pidän aistini avoimina, jos vaikka asiaan voisi jotenkin vaikuttaa!?

Seija kirjoitti...

Löysin sattumalta blogiisi ja heti hyviä ideoita! Mulla on ollut vanhat runkopatjat jo monta vuotta ulkokäytössä: talviaikaan kasvihuoneen sohvina, kesällä kaksi päällekkäin päiväunipaikkana varjoisalla seinustalla. Siihen päälle puhallettava vieraspatja ja peitot. Ne on jo aivan ruosteessa, täytyy ihmetellä, josko niitä voisi (mieheltä salaa) raahata sisälle.